Genetik olabilir mi ? Benim annem 156, babam 170 di. Benim boyum hep çok kısaydı. Çocukluğumdan beri üniversite hastanelerinde süründük resmen. Hormonlar normal çıkıyordu. En son genetik dediler ve konu kapandı. Boyum 153Arkadaşlar kızım 10.5 yaşında 4 aydır büyüme hormonu kullanıyoruz omnitrope 1mg fakat buna rağmen uzama olmadı olmuyo bunun nedeni ne olabilir 2-3 hafta sonra kontrolumüz var ama buna benzer durumu yaşayan varmıd vitamini vs herşeyi alıyo eksik yok 2-3 spora birden gidiyo erkenden uyuyo çok çabalıyoruz olmuyo çok yorulduk biz
Babane ve varsa halanın boyu nasılYapılmadı bi o kaldı sanırım benim boyum 167 eşimin 175
Bizde devletlerde çözüm bulamadık özel kliniklerde dünyanın parasını döküyoruz ilacı kontrolü ama yine fayda etmiyo hiç uzamıyo azda olsa uzasa neyse ama hiç uzamıyo o kdr yoruldukki bize doktor genetk bile olsa omnitrope ile yılda 5 cm yerine 10 cm uzar demişlerdi yok uzamıyoGenetik olabilir mi ? Benim annem 156, babam 170 di. Benim boyum hep çok kısaydı. Çocukluğumdan beri üniversite hastanelerinde süründük resmen. Hormonlar normal çıkıyordu. En son genetik dediler ve konu kapandı. Boyum 153
Ne kadar boyu annesi eğer çok yaşıtlardan gerideyse üzülme annesi belki yapısaldır yeter ki sağlıkla ilgili sıkıntı olmasın.Bizde devletlerde çözüm bulamadık özel kliniklerde dünyanın parasını döküyoruz ilacı kontrolü ama yine fayda etmiyo hiç uzamıyo azda olsa uzasa neyse ama hiç uzamıyo o kdr yoruldukki bize doktor genetk bile olsa omnitrope ile yılda 5 cm yerine 10 cm uzar demişlerdi yok uzamıyo
Geride değilse yazacaktım özür dilerimNe kadar boyu annesi eğer çok yaşıtlardan gerideyse üzülme annesi belki yapısaldır yeter ki sağlıkla ilgili sıkıntı olmasın.
Benim bebeğim de hızlı büyüdüğü için genetik testler aldılar sürekli uğraşıyoruz yeter ki sağlıkları iyi olsun ne yapalım..
Ne kdr ince kibar yazmışsınız teşekür ederimNe kadar boyu annesi eğer çok yaşıtlardan gerideyse üzülme annesi belki yapısaldır yeter ki sağlıkla ilgili sıkıntı olmasın.
Benim bebeğim de hızlı büyüdüğü için genetik testler aldılar sürekli uğraşıyoruz yeter ki sağlıkları iyi olsun ne yapalım..
Amin inşallahNe kdr ince kibar yazmışsınız teşekür ederimyaşıtlarından 10-15 cm geride ve kemik yaşıda 2 yıl önden gidiyo Allah sizede bizede gönlümüzdekini versin inşaallah birbirimize dua edelim
Bende duydum haftalık olanı ama doktorumuza bir soracağım günlük kullaniyorzMerhaba büyüme hormon iğnesini haftalık kullanan var mı? Biz de tedaviye başlama kararı aldık.haftalik olan daha kolay geldi ama bu tedavi şekli 2.5 yıldır uygulaniyormus etkisi nasıl olur ayni mıdır kararasiz kaldik
Haftalık olan daha kolay ama çok yeni kullanilmaya başlanmış biz de günlük olarak başlayacağız umarım etki gorenlerden oluruz.10 yaşında kızım.siz ne zamandır kullanıyorsunuz? Etki gördünüz mü?Bende duydum haftalık olanı ama doktorumuza bir soracağım günlük kullaniyorz
9 ay oldu kullaniyoruz 7 cm uzama ve 7 kilo almış. Çok şükür iyi gidiyorHaftalık olan daha kolay ama çok yeni kullanilmaya başlanmış biz de günlük olarak başlayacağız umarım etki gorenlerden oluruz.10 yaşında kızım.siz ne zamandır kullanıyorsunuz? Etki gördünüz mü?
Çok güzel etki almışsınız maşallah.kilo artisida yapıyor demek iğne.bizimde 3. Günümüz iğne de ,0.7 ile başladık umarım etki görürüz.9 ay oldu kullaniyoruz 7 cm uzama ve 7 kilo almış. Çok şükür iyi gidiyor
Neresine iğne yapıyorsunuz saat kaçta vuruyorsunuz igneyiÇok güzel etki almışsınız maşallah.kilo artisida yapıyor demek iğne.bizimde 3. Günümüz iğne de ,0.7 ile başladık umarım etki görürüz.
Kol ve bacaktan yaptık şimdiye kadar göbekten istemedi.bizimki günlük iğne ,haftalık olan çok yeni olduğu için istemedik.doktorumuz aynı etki dedi ikisi içinde biz günlük olanı tercih ettik şimdilik.uyuma saati tatil dolayısıyla bizim için çok zor oluyor. 22.30 uyuyor sabah 08.00 uyandiriyorum ama uykuya gecisimiz çok zorladı bizi uyumak istemiyor çok direniyorNeresine iğne yapıyorsunuz saat kaçta vuruyorsunuz igneyi
Merhabalar, hangi marka kaçlık kullanıyorsunuz acaba? İğne ucu ince mi? Bir de hangi doktora gidiyorsunuz acaba?9 ay oldu kullaniyoruz 7 cm uzama ve 7 kilo almış. Çok şükür iyi gidiyor
Omnitrope 10mg kullanıyoruz. İğne ucu ince minik birşey. Ankara'da şehir Hastanesi'nde tedavi goruyorzMerhabalar, hangi marka kaçlık kullanıyorsunuz acaba? İğne ucu ince mi? Bir de hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?