Büyümeyen evde bakacağım bir oğlum olsun istiyorum

sedefimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
450
6
118
Başlıktan da anlaşılacağı gibi hep isterdim bir köpeğim olsun.Artık karar verdim.Ömür boyu benimle olsun.para verip almak istemiyorum.büyümeyen evde bakabileceğim köpek türü önerilerinizi alabilir miyim ? bir de sahiplenebileceğim kuruluş var ise yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Mesela orta boy beagle var, günde en az 2-3 saat gezdirmek gerekiyormuş enerjisini atmak için. (Her yiğidin harcı olmasa gerek.)

Bence boyut kısmına aldanma. Küçük köpekler daha cazgır oluyorlar. :1: Küçük ırk hiç beslemedim ama büyük ırk başka ya hu, sen onu deviriyorsun oynarken, o seni itekliyor falan. O boğuşma için bile ikinci köpeğimi alsam büyük ırk alırım.

Otur bütün ırkları iyice oku, araştır derim. Hepsinin birbirinden farklı özellikleri var. Doğru köpek testi mi ne vardı, ona da bakabilirsin. Örneğin 2-3 ırk belirlersin, en yakınındaki barınağa gidersin birini bulamazsan diğerini bulursun.

barınaklardan ücretsiz sahiplenme oluyor. sadece fatura götürmeniz gerekli (adınıza ait bir fatura). barınaklarda zaten terk edilmiş köpekler olduğundan, göreceğiniz köpeklerin ebatları %95 son boyutları olacaktır. üstelik belli bir süre sahipleri olduğu için tuvalet gibi eğitimi almış da olacaktır. tebrik ederim sizi. bu arada, benim de bir kızım var 5.5 yaşında, her hangi bir sorun, sıkıntı olursa bana yazın, seve seve yardımcı olurum.

çok teşekkür ederim.Araştırma yapıyorum bu sıra karakter analizleri yapıyorum.apartmanda olacagımız için büyük ırk malesef bakamayacağım.Barınakları da bakacağım bayramdan sonra inşallah :)

o karakter analizleri işe yaramıyor, söyliyeyim =) aynı ırkların, cinsiyetleri, yaşları hatta anne-babaları bile aynı olsa, karakterleri farklı oluyor. o karakter yazılarına gömülmeyin fazla.:34:

benim bildiğim siteler var.
ama küçük ırk bulma şansınız çok zor. çünkü ücretsiz oldukları için yılda bir anca düşer.
mesela her gün takip etmeniz lazım.
şu an özelden 10 dk mın dolmasını bekliyorum site adlarını yazarım size...
ama dediğim gibi çok zor bulmanız bedava. bende çok aradım çünkü

Back
X