Büyümü yaptılar

Sevgiimutluluk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
65
37
8
2 buçuk yıllık ılıskım vardı.her şey güzel giderken benı bır anda terk ettı.daha sonra yanında çalışan kız Şen'de büyü var vb.gıbı seyler söyleyerek hocaya gitmişler.hocaya gitmeye başladığından beri etrafında ki herkes uzaklaşmaya ve bu kıza bağlanmaya başlamış.benden ayrıldığından beri kızla ılıskısı olduğunu duydum.sizce neden benden ayrıldı ???

Allahim sen akil fikir ver..su zamanda boyle seylere inanmak:stop:
Lutfen yolunuza bakin sizi terkedip gidenlerin pesine de cok dusmeyin

Yasak yasak böyle konular yasaaak.

Sevgisi bitmiş, sizi istememiş, diğer kıza aşık olmuş. Bu kadar basit. Her insanın başına gelebilir.

2 buçuk yıllık ılıskım vardı.her şey güzel giderken benı bır anda terk ettı.daha sonra yanında çalışan kız Şen'de büyü var vb.gıbı seyler söyleyerek hocaya gitmişler.hocaya gitmeye başladığından beri etrafında ki herkes uzaklaşmaya ve bu kıza bağlanmaya başlamış.benden ayrıldığından beri kızla ılıskısı olduğunu duydum.sizce neden benden ayrıldı ???
Kiz ilgi gosterdiyse baglanmistir

Bunları size kim anlattı?

Valla ben büyü konularına inanıyorum ve çok korkuyorum öyle şeylerden. Aman boşver uzak dur. Hayır gelmez öylesinden... büyülü adam :/

belki de senin sandığın kadar seni sevmiyordu

Back
X