• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buyurun cicilerime:)

yagmur_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
403
8
48
Antalya
$jumbo.webp$tencere.webp$tost.webp$9400.webp$baharatlýk.webp$gural.webp$ütü.webp$braun.webp$nevresim.webp$örgü nevresim.webp$blv.webp$bulgarý exterm.webpselam arkadaşlar,
sizlerle paylaşmak istedim aldıklarımı.vıra bısmıllah diyerek huzurunuza çıkarıyorum.:nazar:
resimler karışık çıkarsa bağışlayın.Yorumlarınızı beklerım.Teşekkürlerimle......:16:

güle güle kullanın :):) yemek takımını bende düşünüom kırılsa parcasını bulmak kolay olur dıyorlar o açıdan tercih etcm gibi :):)

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin güzel bir başlangıç olmuş benim gibi tencerelerin,yemek takımın,çkb takımın jumbo modellerimiz farklı ama memnun kalırız inşallah:nazar:aşkla kullanın:16:

arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize
ayrı ayrı teşekkür ediyorum.:):16:
düğün eylülde kısmetse hayırlısı olsun bakalım.
Bazı şeyler alındı çok eksik var ama yavaş yavaş artık
tamamlamak gerekiyor.Kendımı sıkmıyorum bukonuda.Olduğu kadar deyıp daha sonrada alınabılır düşüncesindeyim.:)
önemli olan ılerkı yıllarımızda aldıklarımızı zevk alarak mutlulukla kullanabilmek.
bu arada iç çamaşırlarımı utandım eklemeye :17:
onlarda ben de kalsın artık:))):1:

Hepsi birbirinden guzeller Allah guzel mutlu huzurlu gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah

Hepsi birbirinden guzeller Allah guzel mutlu huzurlu gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah

canım çeyizlerin hayırlı olsun öncelikle Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

Aldığın Philips Maraton elektrik süpürgesini bende almayı düşünüyorum nerden ve kaça aldın hatırlayabiliyor musun?

çok teşekkürler arkadaşlar...:16:

canım süpürgeyı ilk çıktığında 700 gıbı bır rakama almıştım.Mağazadan peşin aldığımdan indirimde olmuştu.
Ben Adana'da yaşıyorum.Gizerler diye bıyerden aldım.:34:

$braun duzleþtýrýcý.webp$phýlýs.webp

braun düzleştırıcıyı kullanmaya başladım bıle ama saçlarım yıne kabarıyor.
Bılseydım işe yaramıcağını almazdım.

Back
X