buyuten ben miyim ?

Erkek işte
Gamsızlar
Haksızsın diyenlere şaşıyorum
Oyun kaçmıyor ya
Dinleyebilirdi iki dakika
Online oyunlarda o dediğin olay imkansız. Örnek veriyorum, dışarıda arkadaşlarınla beraber 5 e 5 voleybol oynuyorsunuz, oyun esnasında sevgilin arıyor ve oyuna ara verip kenara çekiliyorsun. Bu durumda karşı takım 5 sizin takım 4 kişi kalıyor ve karşı takım hep senin olduğun yere çalışıyor, bu yüzden kaybediyorsunuz. Hah işte online oyunlarda öyle. Oyunda kaybedince sadece sen kaybetmiş olmuyorsun aynı zamanda takım arkadaşlarının da kazanıp kaybetmemesi sana bağlı, sorumlulukların var. Karakteri kenara çekip parkedeyim de sevdiceğe yazayım diye bir şey imkansız anında haklarlar, en azından FPS oyunlarında öyle :KK50:

Ben de sevgilim de gamerız. Vaktimizin çoğunu oyun oynayarak geçirdiğimiz zamanlar oluyor ve evet oyun oynarken başka bir şeye odaklanmak çok zor geliyor bana da....

oyun bağımlılığı evlılık bıle bıtırebılır bence erkek arkadaşınızla evlenmeden once ıyı duşunun şuan gozunuze pek batmayan o bir saat ılerde bebeğiniz olunca sıze bir ömür gibi gelecek ve sorunlar başlayacak...

Hiç bi tehlikesi olmayan bi oyun ya iyice saçmalamaya başladınız. Online strateji savaş oyunlarında ne tehlike olabilir, kimliklerimiz bile belli olmuyor bende steam‘den oyun indirip oynuyorum, erkek arkadaşımda aynı şekilde. Siz nefret ediyor olabilirsiniz erkek arkadaşınız da sizle kuaföre gelmekten mesela hoşlanmayabilir onun gibi düşünün zevkler farklı olabilir çok normal. Karşınızdakinin her yaptığı aktiviteden hoşlanmak zorunda değilsiniz.
Ne tehlike olabilir demişsiniz de günümüzde oyun bağımlılığı özellikle erkekler arasında ne kadar yaygın haberiniz var mı?

Belli ki yokmuş.

Yorumlar genel olarak tam bir kk klasiği olan "bağcıyı dövmek".

Konu sahibi oyun oynamasın hep benimle ilgilensin dememiş. Anlayış gösteriyorum dediği de böyle kendini kaybedercesine oyun oynayan erkeklere birçok kadın tahammül edemiyor, trip atıyor vs .

Burada sorun çocuğun oyun oynaması değil ,karşısındaki insan onun için önemli bir şey anlatırken dinlememesi ."ay ne var senin için önemli olan onun için değilmiş" diyen hanımlar ya duygusal bağ açısından her şeyi yitirmiş ilişkilerinde ya da bol keseden sallıyor ki genelde ikincisi olur.:KK66: Kendileri için önemli bir şey anlatırken sevgilisi ya da eşi dinlemese ya ortalığı yıkar ya da ağlar falan, geçiniz bunları. İlişki demek sadece bizim için önemli olan şeyleri görmek demek değildir, ilişki demek bizim için fazla bir anlamı olmayan şeylere bile sevdiğimiz insan için hassas yaklaşmak demektir.

Back
X