buyuten ben miyim ?

Vallahi sizde peygamber sabri varmis :bicak: ben 1 saati bile gereksiz buluyorum bana kalsa hic oynamasin nefret ederim oyunlardan :KK12:
Kuzum naplim kocamn ickisi yok kumari yok gezmesi yk tek eglencesi bu oyun bunuda kisarsam adam tum gun benle orgu mu orcek onuda dusunmem lazm oda oyun oynarken bnde dizimi izliyirum basta cok siknti cektim yeni yeni alisiyorum bakma boyle knstgma bi duzene yeni oturdu b oyun meselemiz alistim artik . sendeeger o cocuktan vazgecemem diyossn smdiden alismaya bak

Iyi geceler herkese.. erkek arkadasim bir oyun oynuyor. her gun 1 saat filan oynar, anlayis gosterdim iliskimiz boyunca karismaya hakkim yok diye dusunuyorum buna cunku. bana oynamadan once ben oyuna giriyorum vs diye belirtir ben de o yazana kadar yazmam. bu aksam benim icin onemli olan bi olaydan bahsediyodum mesajla. baktim hıhı oyle filan tarzi tek kelime cevaplar atti. sonra 10 dk yazmadi, 25 dk gecti yine yazmadi.. en son aradim ve bana oyun oynuyorum dedi. cok bozuldum ve bunu aramasam bana yazma zahmetinde bile bulunmayacakti. ve ben oyundayim diyince tamam diyip telefonu kapadim tam 1 saat sonra ancak bana yazdi. bu kadar onemli mi bu oyun saygisizlik ettin konusmak istemiyorum filan dedim. bi kez oldu bi daha olmaz neyi uzatiyosun dedi.. yazma dedim. ben mi buyutuyorum sizce?

Hayır abartmıyorsun tam gaz devam

Adam oyun müptelası
Ve yaşam şeklini değiştirme hakkına sahip bir yerde değilsiniz malesef

Kiz ben evliyim ben bile yasam seklini degistiremedim yeri hic onemlidegil. Adam neyse o degismiyor

Benimkide bahçe müptelası bacım
Kahve yaparım sogur sofra kurarım geç gelir :)
Ama neşelidir çünkü adam öyle zevk alıyor
Bu saatten sonra karısı olsan da değiştiremiyosun işte
Benden önce bir geçmişi var
Toprakla büyümüş
Ben de kendi zevklerime vakit ayırıyorum :))

Benimkide bahçe müptelası bacım
Kahve yaparım sogur sofra kurarım geç gelir :)
Ama neşelidir çünkü adam öyle zevk alıyor
Bu saatten sonra karısı olsan da değiştiremiyosun işte
Benden önce bir geçmişi var
Toprakla büyümüş
Ben de kendi zevklerime vakit ayırıyorum :))
Aayne guzel bahce dahaiyi kiz toprak pozitiftir iyidir bahceyle ugrasan adamdan zarar gelmez :) bizimki radyasyonu ceke cekeyemyesil geziyor evde :D
Aynen herkesin ozel alanina saygi duymak gerekiyor ancak oyle mytlu oluruz

Aayne guzel bahce dahaiyi kiz toprak pozitiftir iyidir bahceyle ugrasan adamdan zarar gelmez :) bizimki radyasyonu ceke cekeyemyesil geziyor evde :KK70:
Aynen herkesin ozel alanina saygi duymak gerekiyor ancak oyle mytlu oluruz

Napalım kuzum idare edicez :)
Elde ne kocalar var
Deger görüyorum bir dediğimi iki etmez lakayıt değil kötü alışkanlıgı yok çok şükür

Napalım kuzum idare edicez :)
Elde ne kocalar var
Deger görüyorum bir dediğimi iki etmez lakayıt değil kötü alışkanlıgı yok çok şükür
Bunada bin sukur Allah kmse nin huyunu bozmasin dirligini bozmasn.hayati zor olana da sabir versin :)

Iyi geceler herkese.. erkek arkadasim bir oyun oynuyor. her gun 1 saat filan oynar, anlayis gosterdim iliskimiz boyunca karismaya hakkim yok diye dusunuyorum buna cunku. bana oynamadan once ben oyuna giriyorum vs diye belirtir ben de o yazana kadar yazmam. bu aksam benim icin onemli olan bi olaydan bahsediyodum mesajla. baktim hıhı oyle filan tarzi tek kelime cevaplar atti. sonra 10 dk yazmadi, 25 dk gecti yine yazmadi.. en son aradim ve bana oyun oynuyorum dedi. cok bozuldum ve bunu aramasam bana yazma zahmetinde bile bulunmayacakti. ve ben oyundayim diyince tamam diyip telefonu kapadim tam 1 saat sonra ancak bana yazdi. bu kadar onemli mi bu oyun saygisizlik ettin konusmak istemiyorum filan dedim. bi kez oldu bi daha olmaz neyi uzatiyosun dedi.. yazma dedim. ben mi buyutuyorum sizce?
Günde 1 saat oynuyorsa sorun olmaz etmem ama ileride bağımlılıkta olabilir Q Queen of the North dediği gibi 1 saat 2 saatte olabilir 5 saattede çıkabilir,mesela bazı oyunlara para yatırılıyor sanırım ileride öyle birşeyde olabilir.

Yani aslinda sorun oyunu birakmamasi vs degil.. ben ona anlayis gosteriyorum o ise oyuna baslarken 2 cumle bile kurmaya zahmet etmiyor. cok icerledim cidden.

oğlan oyun oynuyor, zevk aldığı bir şey yapıyor diye mi anlayış gösteriyorsunuz?
çok lütüfkarsınız.

Oyun pubg mi yoksa? Ne yuvalar yıktı bu pubg be, çevremdeki kız arkadaşlarımın çoğu sevgilileriyle sırf bu oyun yüzünden canhıraş kavga ediyor. Vallahi sırf meraktan girip oynayasım var bu kadar bağımlısı eden neymiş diye.

Erkekler acayip düz mantık ama insan yine de sinir oluyor işte :sinirli:
Bir de biz gibi aynı anda birkaç şeye odaklanamıyorlar.

Aman tek derdi oyun olsun. Benim eşimin yıllardır oynadığı bir oyun var her ay savaş dönemleri oluyor ve o zaman günde 3-4 saat oynadığı oluyor. Büyütmeyin bence oyun onlar için bambaşka bir dünya. Sizi boşlamadığı sürece sorun yok .

E dediğiniz gibi baştan uyarıp konuşmayı erteleseydi de " ben ona önemli bir şey anlatacağım ama beni erteledi" diye şikayet ederdiniz eminim. Bazı erkeklere acıyorum. Ben olsam ben de ne yapacağımı şaşırırdım. Problem çıkarma odaklı olmayın. Sanki yangından kaçıyırmuşsunuz da kurtarmamış gibi olayları büyütmeye gerek yok. Alt tarafı mesajlaşıyorsunuz. Ağzınıza geleni de saydıysanız geçmiş ola. Nur topu gibi yüzgöz'ünüz oluşuyor.

Ben de bozulurdum bu harekete. Dediğiniz gibi hem söylememiş hem de sizi başından savmış. Anlattığınız onun için önemli olmayabilir ama sizin için önemliydi demek ki. Dinleyip öyle oyun oynaması size değer verdiğini gösterirdi. Yorumlara baktım da ben de oynuyorum, benimki de oynuyor tadında. Bu yapılanın oyunla ilgisi yok ki. Mesele saygı ile alakalı.

Abartmışsın biraz. Ama onun da seni geçiştirmesi goş değil tabi. Oyundayım dese sanki ortalık karışmayacaktı :)

Dün bu oyunu merak edip biraz araştırayım dedim .Ekşi sözlükte 70-100 TL bir para ödemesinden bahsetmiş tek seferde mi veriliyor yoksa belli bir süresi mi var çok anlayamadım .Birde 25+kişilerle sohbet demiş.Oyun oynanmasına karşı değilim ama bu tarz şeyler hoş gelmiyor bana.

Benim eşim saatlerce oyun oynar. Kendine ait bir zamanı olmalı her insanın büyütmüşsün meseleyi.

bence büyütüyorsunuz biraz. o an sizin için önemli olduğundan belki hassas davranmış olabilirsiniz ama ubnu açık açık söyleyin. erkekler her zaman ufak tefek incelikleri düşünemiyorlar o kadar takılıp kendi canınızı sıkmayın.

Back
X