- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiiç inanmam böyle saftata şeylere..sanırım sen bayağı inanıyorsun..baksana pedlere büyü yapılmasından korkuyorsun...ayyy ben senin gibilerden çok korkarım..çünkü büyü bile yaptırır sen gibiler..Hayırlı akşamlar kızlar, 2 senedir bizim eve ve bebegim doğduğunda tebrik etmeye gelmeyen bir akrabamiz dun geldi ve bebegime hediye ve ev hediyesi almış ve giderken sana bir canta kadın pedi veriyim dedi. Bende gelinlerine ver dedim, onlara verdim dedi, kızlar dün eşim o şahsı evine bıraktı ve gelirken bir çanta kadin pedi getirdi, ilk başta bunlardan ikişer tane anneme ve kardeşimin eşine veriyim diye düşündüm, sonra icime kurt düştü. Açılmamış kadın pedine büyü yapılır mı? Kızlar bilgisi olan lutfen yardımcı olsun. Yoksa bir çanta pedi konteynera atacam napim yardımcı olun, art niyet davranıyorum, ama çevreden duyduğum bazı olaylar beni korkutuyor, bu kadın görümcemin kvsi beraber geldiler, görümcemle konuşuyor ama annesiyle yani benim kv ile kavgalı bizlede 2 senedir konuşmuyordu , dün geldi....
büyü diye bir şey yoktur.Allahü Teala peygamberlere bile böyle bir yetenek vermedi.Büyü yapan ve yaptıran insan aciz insandır.Allaha şirk koşmuş sayılır .Günahı bu nedenle büyüktür.Ayırma büyüsü kavga büyüsü bilmem ne hepsi hurafedir.Büyüye inanmak allaha şirk koşmaktır .Büyü yapan insan her türlü kötülüğü yapacak kapasitede olduğundan dolayı günahı büyüktür bu işlerle uğraşmanın.
Burada fetva verecek kadar emin misiniz bu konudan?büyü diye bir şey yoktur.Allahü Teala peygamberlere bile böyle bir yetenek vermedi.Büyü yapan ve yaptıran insan aciz insandır.Allaha şirk koşmuş sayılır .Günahı bu nedenle büyüktür.Ayırma büyüsü kavga büyüsü bilmem ne hepsi hurafedir.Büyüye inanmak allaha şirk koşmaktır .Büyü yapan insan her türlü kötülüğü yapacak kapasitede olduğundan dolayı günahı büyüktür bu işlerle uğraşmanın.
belki elinde bol miktarda vardır bi yerden eline geçmiştir..dağıtacak yer arıyor..yakınlarınada vermiş zaten..kendi menapozda ise gerek duymamıştır evde kalmasına..Bir insan niye bir çanta ped hediye vermek icin bu kadar ısrar eder ki? Cok sacma. Ben de suphelendım atın çöpe bence direkt
evetBurada fetva verecek kadar emin misiniz bu konudan?
sitemizde büyü muska vb ile ilgili konu açmak yasaktır. konuyu kilitliyorumHayırlı akşamlar kızlar, 2 senedir bizim eve ve bebegim doğduğunda tebrik etmeye gelmeyen bir akrabamiz dun geldi ve bebegime hediye ve ev hediyesi almış ve giderken sana bir canta kadın pedi veriyim dedi. Bende gelinlerine ver dedim, onlara verdim dedi, kızlar dün eşim o şahsı evine bıraktı ve gelirken bir çanta kadin pedi getirdi, ilk başta bunlardan ikişer tane anneme ve kardeşimin eşine veriyim diye düşündüm, sonra icime kurt düştü. Açılmamış kadın pedine büyü yapılır mı? Kızlar bilgisi olan lutfen yardımcı olsun. Yoksa bir çanta pedi konteynera atacam napim yardımcı olun, art niyet davranıyorum, ama çevreden duyduğum bazı olaylar beni korkutuyor, bu kadın görümcemin kvsi beraber geldiler, görümcemle konuşuyor ama annesiyle yani benim kv ile kavgalı bizlede 2 senedir konuşmuyordu , dün geldi....