Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Büyüyen sallanan beşik kullananlar memnunmusunuz değilmisiniz lütfen yorum yazın !!!!

gamzeyusuf

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
66
2
16
35
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Bir ay içinde bebek odamı tamamlıyacağım ama hala büyüyen sallanan beşik alayımmı yoksa almayayımmı karar veremedim, satıcıların bazıları kullanışlı bazıları diğil diyor arada kaldım, lütfen kullanan tecrübeli annelerrr acil yorum yazarsanız çokkkkkk sevinirimmmm

Benn de sizin gibi kararsızdım büyüyen mobilyalı beşikler gerçekten al beniisi var ama kullanışlımıdır diye düşünürken ki bu arada ilk kızıma hamileydim .komuşum eğer beşik almadın ise bizimkini vereyim dedi baktım oğlu daha küçük 1 yaşında sordum siz peki dedim oda ben oyun parklı alacağım dedi bu beşşikten düşme tehlikesi atlattı en azından onda böyle sorun olmuyor dedi. Eeeee bende düşündüm evi beşşiklemi dolduracağım hayır bende oyun parklı aldım iki çocuğumun ki de oyun parklı ve kraftı tercih edebilirim 3 yıldır tek biryerine birşey olmadı çok memnunum birde içi geniş ve uzun olsun ilk zamanlar önemli değilde çocuk büyüdükçe içinde dört dönüyor.

kraft sallanmsı için ayakları var ama işe yaramıyor ayakları hemen bir sakllanmada atıyor bende beşiğin kenarlarından tutup sallıyorum ,ikinci kızıma tortois diye bir markadan aldık evet sallanması güzel ayaklar çıkmıyor ama onuda şu konuda memnun kalmadım hep kumaşları file yerlerinden yırtıldı .tercih sizin güle güle büyütün bebeğinizi inşallah

Ben kullandım çok da memnun kaldım geceleri hele çok büyük kolaylık yataklarına alışmasürecini de kolaylaştırıyor..

teşekkür ederim verdiğin bilgilerin için ama kraftın sallaması zor diyorsun bende sallanan olsun istiyorum birçok yakınım ve arkadaşım mutlaka sallanan bişe al dedikleri için gözüm korktu

Ilk altı ay iyi ama ayaklanmaya başladıkları an bende sallanan mobilyalı beşiklere bakmıştım bi düşünün bebek yatağın içinde kalktığında bacakları nereye denk gelecek .yatağın boyu büyük ama çocuğun ayağı kalkma mesafesini düşünmemişler .oyun parklı yataklara bakarsanız üst katı ilk 6 ay kullanıyorsunuz sonrakı aylar içinse alt katı kullanıyorsunuz benim kızım 16 aylık oyun parklı yatağın içinde kızımın boğazına geliyor yatağın kenar demirlikleri bu kadar derin olmasına rağmen bile kızım içinden çıkmak için bacağını kaldırıp demirin üstüne koyuyor biraz daha kuvvetli hamle yapsa ordanda düşecek,üstelik fermarlı yeride var çocuk dışarıya çıkabilsin diye bu da artı bir özellik.benden bu kadar .sizin gönlünüz o beşikse alın kullanın zamanla iyi anlarsınız ama alırsanızda dikkat edin çocuğunuz düşmesin diye onu yatağında ve odasında uyanık bırakmayın lütfen .fazlada düşünmeyin alın kullanın eğer memnun kalmazsaız oyun yataklı da alırsınız birde oyun yataklıların şu özelliği de var tatile gittiğiniz zaman katlayıp çanta yapıp yanınızda götürüyorsunuz böylelikle çocuğunuzun yatak problemi olmuyor

evet dediklerinizde haklısınız ama ben büyüyen beşiği ileriye dönük bidaha mobilya v.s almıyım diye düşünmüştüm ama iç hacmi çocuğun hareket edeceği alan v.s de çok önemli bakalım hala tam karar veremedim zaten ne alacağıma :44: tecrübeli annelerden daha fazla yorum bekliyorum bu beşik konusunda görüşleriniiiii

Bende bu konuda çok fazla araştırma yaptım park yatak bir çok yönden çocuğun çıkması açısından filan yükseliği iyi fakat arkadaşlarımdan çocuk çıkmaya çalışırken park yatağı devrilenleri duydum ve bu açıdan mobilya beşik aldık. Fakat büyüyenleri tercih etmedik bizim sebebimiz yerden kaynaklıydı ama onuda kullananlar eni dar olduğunu söylüyor tek kişilik yataklar gibi olmuyor yani. Bizim beşik sallanan modellerden ve büyük olduğu için 4-5 yaşına kadar kullanılabilecek düzeyde. 19 aylık olduk hiçbir sorun yaşamadık gayet memnunuz

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için senin beşiğinin eni kaç acaba ?

Bende ogluma mobilya besik aldim(buyuyen degil) yeni ayaklandiginda agzini vurdu damagi morardi hemde daha disleri yeni cikacakti gecen yazda (2.5yasinda)kafasini carpti gozu morardi ve sisti (ondan sonra etrafina hep battaniye sermek zorunda kaldim,keske park yatak alsaydim dedim hep...

Ay cnm kötü olmuş, evet böyle bir durumda var mobilyalarda ama bu gibi durumları önlemek için yan koruyucular var bildiğim kadarıyla uyku setlerin :44:

Ay cnm kötü olmuş, evet böyle bir durumda var mobilyalarda ama bu gibi durumları önlemek için yan koruyucular var bildiğim kadarıyla uyku setlerin :44:

Evet var ama onlar besigin yanina baglaniyor tam ust kismi acik duruyor ince bir kenar ama sert,oglum duserken 2seferde o kenara carpmisti (

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için senin beşiğinin eni kaç acaba ?

80 cm olması lazım. Birde büyüyenlerin bazıları 90 cm olanları var en azından biz alırken vardı

Kizimda belisin buyuyen besigini kullandim oglumda aklimdan bile gecirmedim ki rengi kremdi
iki krz yavrum atladi hemde ilkimde on aylikti kimseye tabsiye etmiyorum
en rahati park yatak ogluma aldom cok cok memnunum

anneannemiz büyüyen beşik aldı
9 aylık olana kadar orda uyudu
daha sonra tutup kalkmaya başladıgı için
park yatak aldık
yani yerine göre ikiiside lazım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…