Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Büyüyen sallanan beşik kullananlar memnunmusunuz değilmisiniz lütfen yorum yazın !!!!

Sallanan beşikten kesinlikle çok memnunum fakat büyüyen tercih etmedim. Her büyüdüğünde o ölçüde yatak almak gerek diye büyüyenden vazgeçtim.

evet yatak sorunu var ama başka bir beşik karyola alındığındada gene yatak alınacak aynı hesap olucak sanki

Ben büyüyen sallanan karyola istiyordum ama bebek odamız cok küçük olduğundan sığmadı büyümeyen sallanan karyola aldim sallanması cok iyi gece uyandiginda cok ise yariyor..bence odasina sigacaksa büyüyen al..ama enine cok dikkat et bazilari dar oluyor..ozamanda büyümesi ise yaramiyor

İmza

Peki en az kaç olmalı cnm eni? Ona göre bakayım bari dogru diyosun

Ben 6 sene once ogluma almistim sallanan ahsap besik ama buyumeyenlerden:) kizim oldu ona kullaniyorum cok memnunum iyiki almisiz dedigim bebek esyalarindan biridir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normal tek kişilik yatakların eninde oluyo..evde tek kisilik yatak olmadigindan bilemiyorum..ama satıcıya söle bu durumu parmakliklar kalktiginda tek kisilik yatak ebatında olmasını istiyorum de

İmza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…