Büyüyen ufacık tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar selam. Biz eşimle çok iyiyken bi anda kavga kıyamet kopabiliyor ufacık şeyden(şiddet yok asla, ama tartışma karşılıkaynı evin içinde Ben geçen hafta pazarda bir durum yaşadım. Hatta bana göre taciz diyebilirim .

Alışveriş yaptığım bi esnaf saçma sapan sözlerde bulundu. Bakışları dahi aşırı itici afedersiniz yiyecek gibi bakıyor.

Neyse bu hafta eşim evdeydi. Gece işten geldi, öğlene doğru uyandırdım pazara beraber gidelim diye.

Tabi ki yaşadığım durumdan asla haberi yok. Pazarda küçük, çoğuda tanıdık eşimide benide tanıyor. Bu kişiyi bilmiyorum ama 🤷🏻‍♀️

Neyse eşim ısrar kıyamet gelmedi

Kızlar selam. Biz eşimle çok iyiyken bi anda kavga kıyamet kopabiliyor ufacık şeyden(şiddet yok asla, ama tartışma karşılıkaynı evin içinde Ben geçen hafta pazarda bir durum yaşadım. Hatta bana göre taciz diyebilirim .

Alışveriş yaptığım bi esnaf saçma sapan sözlerde bulundu. Bakışları dahi aşırı itici afedersiniz yiyecek gibi bakıyor.

Neyse bu hafta eşim evdeydi. Gece işten geldi, öğlene doğru uyandırdım pazara beraber gidelim diye.

Tabi ki yaşadığım durumdan asla haberi yok. Pazarda küçük, çoğuda tanıdık eşimide benide tanıyor. Bu kişiyi bilmiyorum ama 🤷🏻‍♀️

Devami

Ne olmuş ben bişey anlamadim. Konu sahibi konuyu açmış ban yemiş eksik yazdığından mi yedi acaba 😂

Konu sahibinin şöyle bir konusu vardı, mevzu bence bunun üzerinden ilerleyip kavgaya dönmüş olabilir.
Merakta kalmayın diye araştırdım:)

Açık açık deseydiniz tacize uğradıginizi.

"Şiddet yok asla" (yani boşan demeyin diyor.🧿)
Onu yazma amacım, hani tartışma büyüyor da, birbirimize tekme tokat saldırıp kanlı bıçaklı olmuyoruz demekti. Arada fark olduğunu düşünüyorum? Belirtmesek sanki sormuyorlar şiddet var mı yok mu diye. 😂 Buarada boşan da diyebilirsiniz. sizin demenizle boşanıp boşanmama kararı verecek değilim herhalde dimi 🤭 şiddet olmak zorunda mı veya tek boşanma sebebi şiddet mi sanki ? Olsa konu açmak yerine boşanma dilekçesi yazıyor olurdum zaten. Bunu düşündüren nedir herhangi biyerde yazmışımda burda mı boyle demişim? 'kesin şiddet var boşan demeyin diye' gini olmuş.insanı böyle yaftalamak nedir nasıl bi kafa yapınız var. Deseniz ne olur demeseniz ne olur Allah aşkına yani.. Tuhafsınız.

Konuyu açarken yanlışlıkla tamamlayamadan kaydete bastım. Düzenlerken , yorum gelmesin - daha doğrusu yukarıdaki yorumlar gibi alay konusu olmasın- diye içeriği sildim. Hemen sonra ban yedim. Yedimde banladıktan sonra hayrınıza konuyuda kilitleseydiniz keşke. Zaten yarım kalmış ve bu gayette belliyken kim neye yorum yapacak? Böyle geyik yapsınlar diye mi açık bıraktınız? Benim için hassas bi konuda olabilir bu. Böyle alaya alınması beni çok rahatsız etti. Devamını yazmama dahi gerek kalmamış konunun zaten tahmin ettiğim gibi dağılmış gitmiş. Madem adaletlisiniz neden kimse o yaptığı yorumlardan ötürü ban yemiyor? Bazılarına torpil mi geçiliyor. Büyük ihtimal gayet saygı çerçevesini bozmadan sadece fikrimi belirttiğim bu yorum yüzünden de ban yiyeceğim, hiç sorun değil. Konuyu kilitlerseniz sevinirim daha fazla herhangi bir faydası olmayan yorum görmek, tartışmak istemiyorum . İş işten geçmiş olsada . Mune Mune

❤️❤️Bir yandan övüp bir yandan gömenler derneği. 😁😁 banlanmasaydı her şeye boşan diyorsunuz diyecekti. Muneyi tebrik ediyorum tam zamanında kurşunu atmış. 😁😁
Ay boşan deseniz ne demeseniz neee. Çok büyütmüşsünüz. Ne alaka hem? Bilmeden kafana göre amma yargılamışsın sanki 10 yıldır beni tanıyor 😆. Tabi canım hergün tekme tokat dayak yiyorum da boşan demeyin diye öyle yazdım ühühü boşan derseniz hemen boşanmam lazım çünkü. 😭😭😭 Gülünecek durumda olan sizsiniz 🤗

Ay boşan deseniz ne demeseniz neee. Çok büyütmüşsünüz. Ne alaka hem? Bilmeden kafana göre amma yargılamışsın sanki 10 yıldır beni tanıyor 😆. Tabi canım hergün tekme tokat dayak yiyorum da boşan demeyin diye öyle yazdım ühühü boşan derseniz hemen boşanmam lazım çünkü. 😭😭😭 Gülünecek durumda olan sizsiniz 🤗
Of ikide bir yorumumu alıntılama hasta mısın nesin ya? Madem yorumları beğenmiyorsan konu acmasaydın. Biz ne bilelim 2 satır şey yazmışsın. Ona göre ön görülerimizi paylaştık. En iyi kociş sende okeyy.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X