Buz gibiyim..

bence biraz odak noktanızı değiştirin kendinizi de bir kursa yazılın bir saç baş imaj değiştirin size farklı gözle baksın.

evde çok pasaklı dolaşmayın biraz spor yapın değişim olunca illa fark eder. arada oranız buranız hafiften açılacak kıyafetler giyin :KK76:

bir de ona bakmayın canım sıkıldı x yerine gidicem gelmek ister misin diyin hayır dese bile güzelce hazırlanın yavaştan süslenin dolanın evde hazırlanırken o da gaza gelir eşlik etmeye kalkar size. hiç çıkası yoksa mesela havayı bahane edin. ay biraz yürğcem temiz hava deniz/orman havası almak istiyorum gelir misin vs gaza gelsin.

birlikte birşey yapmıyoruz diye zırıldamayın işler ters teper. eğer o gelmezse de bozulmayın siz hazırlanıp çıkın gelince hevesle anlatın şıraya gittim burası çok güzeldi aa bilmem ne gördüm diye bi dahaki sefere o da gelmek isticektir bak görün :KK66:

dışarı çıkarsanız da arada mesela birlikte durmadığınız anlarınız olsun dışarıda erkeklerin size bi an olsun fark ettiğini görsün sonra gelip koluna girin mesela belki kendini şanslı hissedip kıymetinizi anlar :KK66:
Dışarda hep el eleyizdir..ama diğer dediklerinizi uygulayacağım zaten kendime bakmaya başladım öyle bi degisdeğişeceğim ki kendime güvenimde gelecek başaracağım.

Back