Maske Tarifleri Buz küpleri ile cildim daha pürüzsüz :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

efile

J&C
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
103
0
96
Denizli
kızlar tv de duymuştum denedim gülsuyunu buz kalıplarına boşlatıyosunuz hergün 1 küpü sabah kalkınca yüzünüzde gezdiriyorsunuz eriyene kadar 10 güne varmadan farkı hissetceksiniz ben çok faydasını gördüm.hem de maliyetsiz bir uygulama :))

cildimi yumuşattı ve sanki kapatıcı uygulamış gibi daha pürüzsüz duruyo kimyasal bi uygulama değil sonuçta dneyerek bişey kaybetmezsiniz ben den sölemesi ;)

ben daha yeni yeni tonik yerine dolapta sakladığım buz gibi gülsuyunu kullanıyorum..biraz faydasını görüyorum gibiydi ama sivilcelerim de artış oldu regl olcam ondan da olabilir tabi ama yine de iyi hissettiriyor bana kendimi...

gözeneklerin sıkılaşması için banyodan sonra yüzüne biraz maden suyu sürülebilirmiş
ayrıca banyodan çıkmadan yüze soğuk su vurunca da sıkılaşıyor

Tonik olarak gülsuyunu önerenler çok.
Ben de bi kaç kez denedimtonik şeklinde. Etkisi aynı. Geriyo, ferahlatıyo falan. Dondurup denemekte fayda var.
Teşekkürler..
:34:

Peki gözeneklere bir faydası oluyor mu? Benim yanaklarımda koca koca gözenekler var da...
ewt bence faydası var sıkılaşmada çünkü buranumdaki siyah noktalar fln da azaldı.ztn soğuk suyun cilt üzerindeki etkisini herkes söler,bilir sıcak suyla duş almak hücreleri sarkıtır.ama suğuk su cildi daha diri tutar.iki kullanıp bırakmayın ama 10 gün fln kullanın faydasını görceksiniz :)

kızlar tv de duymuştum denedim gülsuyunu buz kalıplarına boşlatıyosunuz hergün 1 küpü sabah kalkınca yüzünüzde gezdiriyorsunuz eriyene kadar 10 güne varmadan farkı hissetceksiniz ben çok faydasını gördüm.hem de maliyetsiz bir uygulama :))
iyi de sürünce yıkamıyor musun sabah sürüyosun onlar akşam sürüp yatıyor hangisi daha iyi anlamadım maden suyu yeşil çay ve süt yıkamadan cildi kurutuyor temizlenmeden olmuyor

Çok basit ve maliyetsiz denemekte fayda var.

Back
X