- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Bende hic gitmedim lazere ama cimbiz denen olag cene altimi mahvetti erkek sakali gibi. Boyle hergun cimbiz elimde gezmektense her ay lazer daha iyi psikolojim bozulmustu yuzum yuzundenYüzdeki tüyleri niye kalınlaştiralim ki lazeri bıraktık diyelim erkek sakalı gibi olur kesin bire bir risk demek. Ömrümüz boyunca lazere de gidemeyiz yüz gerçekten riskli gittiğim yerdeki bayanların yüzündeki tüyler benimkinden çok daha fazlaydı hiç biri de yüzüne lazer yaptirmamisti
Bana vucuda yaptirdigim yer dedi ki bunu tedavi gibi dusun ilac aliyormus gibi aksatirsan duzen bozulur demisti sende soyleyince anladim. Gidebildigim kadar gideyim bari. Hergun cimbizlanmaktan iyidirİlk zamanla jilet vuulduğu için sert çıkıyordu. Hatta dilimle dudağıma değince kıllar sert sert batıyordu. 3. Seanstan sonra bu sertlik normale döndü. Tamam en azından sert değil ama ilk jiletlemeden öncede sert değildi. O haline döndü. Yani kıllar sert ve kalın değil ama ilk gün rahatsız olduğum yoğunlukta. Yani hiç azalma olmamış. Bunu da yanlışlıkla 1 ay ara vermesem farketmeyecektim.
Sen moralini bozma, belki sende faklı olur. Belki benimkinde tamamen yapandan kaynaklanan sorundur. Sende gelişmeleri yaz anlayalım bu sorun yapandan mı yoksa hep lazer mazer deyip kandırıyorlar mı bizi yıllardır.
Peki genital bölgeyi yaptırdınızda yumurtalıklara zarar gelmesin diye kapatıyorlar mı kısmen bugün sordum ben kapatmıyoruz ulaşamaz dediler ama kararız kaldım ya ;(Diod lazer yaptırıyorum ben
Bende bıyıkları cımbızla alıyorum. Off bu gecikmeden onlar sorumlu. Bana randevu verdiler unuttular mesaj atmayı. Bende habire bekledim. Bende devam edicem bir süre daha. 12 seans olunca anlarız işe yaradımı yaramadımı.Bende hic gitmedim lazere ama cimbiz denen olag cene altimi mahvetti erkek sakali gibi. Boyle hergun cimbiz elimde gezmektense her ay lazer daha iyi psikolojim bozulmustu yuzum yuzunden
Üzgünüm ama lazer teknolojide ALMA markadan başkasına güvenme. Gerisi hep ucuz çin malı. SHR ütüleme sistem diye bir şeye girdim geçen sene. Parmaklarım için 11 seans aldım ve düzenli gittim. Bitince seansım 1 ay sonra hepsi geri geldi. Meğer IPL ile uyutuyorlarmış kılları. Bitecek dediler kandırdılar. Baştan kurtarın kendinizi derim ben.Ya kızlar acil bakarmısınız şuan acayip kafam durdu kadına sorduk evet dedi soğutmalı dedi sadece alet markası farklı dedi alet bu linkte mevcut kandırıldık mı ben başlamamıştım ama annem başladı bugün Kandırıldık mı ya
http://www.kocyigitmedikal.com.tr/vikini-diode-lazer
Ya kızlar acil bakarmısınız şuan acayip kafam durdu kadına sorduk evet dedi soğutmalı dedi sadece alet markası farklı dedi alet bu linkte mevcut kandırıldık mı ben başlamamıştım ama annem başladı bugün Kandırıldık mı yaDiod lazer yaptırıyorum ben
Ya kızlar acil bakarmısınız şuan acayip kafam durdu kadına sorduk evet dedi soğutmalı dedi sadece alet markası farklı dedi alet bu linkte mevcut kandırıldık mı ben başlamamıştım ama annem başladı bugün Kandırıldık mı yaDiod lazer yaptırıyorum ben
Yani taklit ürün dimi ya annem bugün yaptırdı ilk seansı gidenler memnunmuş bir kadın müşteri vardı da neyse nette baktım bu linke marka taklit ürün gözüküyor biz 800 sesi kol genital annem 500 ünü verdi ne yapsak http://www.lazercihazlari.com/diode-lazer-teknolojisindeki-en-son-yenilik/Üzgünüm ama lazer teknolojide ALMA markadan başkasına güvenme. Gerisi hep ucuz çin malı. SHR ütüleme sistem diye bir şeye girdim geçen sene. Parmaklarım için 11 seans aldım ve düzenli gittim. Bitince seansım 1 ay sonra hepsi geri geldi. Meğer IPL ile uyutuyorlarmış kılları. Bitecek dediler kandırdılar. Baştan kurtarın kendinizi derim ben.
Bu sizin gosterdiginiz diod lazer bunda soguk ufleme olmaz biliyorum jel surup yaparlar. Alexte ise aletin ucunda bir hortum oluyor ondan soguk hava ufluyorYa kızlar acil bakarmısınız şuan acayip kafam durdu kadına sorduk evet dedi soğutmalı dedi sadece alet markası farklı dedi alet bu linkte mevcut kandırıldık mı ben başlamamıştım ama annem başladı bugün Kandırıldık mı ya
http://www.kocyigitmedikal.com.tr/vikini-diode-lazer
Buzlazer degil bu. Buzlazerin gercek olup olmadigini ancak buzlazer.com sitesibden girip hangi kliniklere verdigi yeri gorup ogrenebilirsinizYani taklit ürün dimi ya annem bugün yaptırdı ilk seansı gidenler memnunmuş bir kadın müşteri vardı da neyse nette baktım bu linke marka taklit ürün gözüküyor biz 800 sesi kol genital annem 500 ünü verdi ne yapsak http://www.lazercihazlari.com/diode-lazer-teknolojisindeki-en-son-yenilik/
Kesinlikle dogru soyluyorsun ipl yaptiranlarin cogu gercek lazer yaptiriyorum saniyor kandiriliyorlar maalesefÜzgünüm ama lazer teknolojide ALMA markadan başkasına güvenme. Gerisi hep ucuz çin malı. SHR ütüleme sistem diye bir şeye girdim geçen sene. Parmaklarım için 11 seans aldım ve düzenli gittim. Bitince seansım 1 ay sonra hepsi geri geldi. Meğer IPL ile uyutuyorlarmış kılları. Bitecek dediler kandırdılar. Baştan kurtarın kendinizi derim ben.
Buzlazer degil bu. Buzlazerin gercek olup olmadigini ancak buzlazer.com sitesibden girip hangi kliniklere verdigi yeri gorup ogrenebilirsiniz
Şimdi bu ilkinde FDA ONAYI var gözüküyor orijinal ama ilkinde uzakdoğu taklit yazıyor ve dediğiniz gibi anneme jel sürüp yapmışlar normalde soprano diyor lazerde de jel sürüp yapmıyorlar mı ve bu size bahsettiğim cihaz soğutmalı değil mi yani ?Bu sizin gosterdiginiz diod lazer bunda soguk ufleme olmaz biliyorum jel surup yaparlar. Alexte ise aletin ucunda bir hortum oluyor ondan soguk hava ufluyor
Baktım ama burda yok bizim ile 2 saat uzaklıkta kalıyor yani siz diyorsunuz ki bu çakması soğutmalı değil dimi ?Buzlazer degil bu. Buzlazerin gercek olup olmadigini ancak buzlazer.com sitesibden girip hangi kliniklere verdigi yeri gorup ogrenebilirsiniz
Buzlazerin bile taklidi var. En garanti kendi sitesinden girip ogrenmek diod lazerde jel surulur. Buzlazerde son teknoloji diod lazerdir. Sadece alex soguk hava uflerŞimdi bu ilkinde FDA ONAYI var gözüküyor orijinal ama ilkinde uzakdoğu taklit yazıyor ve dediğiniz gibi anneme jel sürüp yapmışlar normalde soprano diyor lazerde de jel sürüp yapmıyorlar mı ve bu size bahsettiğim cihaz soğutmalı değil mi yani ?
Sogutmali derken makine ufluyor mu. Baktiginiz yer o sitede yoksa kesin cakmadirBaktım ama burda yok bizim ile 2 saat uzaklıkta kalıyor yani siz diyorsunuz ki bu çakması soğutmalı değil dimi ?
Peki diot lazer olarak FDA ONAYI olması onun çakma olmadığını gösterir mi benim annem başladı artık geri dönüşü Yok sizin dediniz gibi ben soğutmayı başka bir yerde yaptıracağım ...Sogutmali derken makine ufluyor mu. Baktiginiz yer o sitede yoksa kesin cakmadir
Evet FDA onayli olmasi lazim. Birde teniniz ve kil yapisi nerelerinize hangi lazeri yaptiracaginiz cok onemli. Estetisyenlere kalirsak yandik para icin olnadik yere olmadik lazeri yapiyorlar. Heryer para tuzagi olmus. Mesela yuz bolgesine asla alexandrite olmaz. Ince tuyleri tetikliyor cunkuPeki diot lazer olarak FDA ONAYI olması onun çakma olmadığını gösterir mi benim annem başladı artık geri dönüşü Yok sizin dediniz gibi ben soğutmayı başka bir yerde yaptıracağım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?