Buz masajı cildimi yaktı. YARDIM !!!

bezaaa

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
2.946
5.312
358
Yüzüme buz masajı yapıyordum. Sanırım biraz fazla tuttum aynı bölgelerde. Şuan kızarıklıklar var çok belirgin. Ne yapabilirim ?

Nemlendirici sürdüm sanırım daha da beter oluyor. Yardım edin lütfen :( :(

Hemen bölgeyi soğuk suyla ıslatın ve toz şekere bulayın 3 dk .bekletin.sonra tekrar soğuk suyla ıslatın.ve yumurta akını sürün ama bu arada ovalayıp tahriş etmeyin sakın.

Evet bu konuda şaka olur mu hiç.Siz zaten şu an internete giriyorsanız arama motoruna yazsaydınız buraya yazana kadar daha çabuk çare bulurdunuz.

Yazdım bu yanığı diye. Birinde kuru buzdan kahve leke kalmış. Bir kadın tıbbi yardım sitesine yazmıştı doktor nemlendirici sür demiş. Sürdüm bende.

Bir yeriniz yanınca hemen soğuk su ve toz şekere bulanır.ne leke kalır ne bir şey.çok aşırı yanıklarda da yumurta akı sürülür.

Buz sürmüştüm bende gece yatmadan sabah kalktığında kıpkırmızıydı.hafifledi biraz sanki.iz kalıcak diye çok korkuyorum

Buz sürmüştüm bende gece yatmadan sabah kalktığında kıpkırmızıydı.hafifledi biraz sanki.iz kalıcak diye çok korkuyorum

Bepanthen falan sürün isterseniz. Kalmadı ben de. Tüm yüzüm kıpkırmızı olmuştu ve yanıyordu.

Hametan krem her türlü yanığa iyi geliyor tavsiye ederim, çoğu cilt doktoruda öneriyor cilt soyma tedavilerine ek çok hızlı iyileştiriyor, geçmiş olsun.

Back
X