Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar buzdolabı raflarına bir şey seriyor musunuz?
Cevaplar için teşekkürler hanımlar. Kaymayan şeffaf plastik örtüler varmış, kolay silinip kirlenmeyen. Raflar cam olduğu için sürekli silmek çok yorucu oluyor. Bunlar kullanışlı olur mu ki
Mesela koyarken reçel damlıyor, ya da sakar olduğumdan bir şeyi alırken diğeri dökülüyor falan. Parıl parıl olmuyorMutfakta kullandığımız mutfak bezleri daha iyi olmaz mı? Plastik bir örtüyü kullanmak bana pek sağlıklı gelmiyor. Şeffaf plastik örtü kullanmak daha pratik olur yıkama derdi olmaz, işiniz bitince çöpe atarsınız.
Ek olarak merak ettim, sürekli neden siliyorsunuz rafları. Yemeklerden, raftakilerden bir şey mi dökülüyor?
Aa öyle bişey mi var, tek kullanımlık mı oluyorO daha zahmetli bence. Bişi dökülünce direkt mikrofiber çek-kopar bezlerle silip geçiyorum.
Bu kısmı anlayamadımŞeffaf plastik örtü kullanmak daha pratik olur yıkama derdi olmaz, işiniz bitince çöpe atarsınız.
Tek kullanımlık değil aslında bildiğin mikrofiber bez çek koparlı. Halıya dolaba falan bişi döküldüğünde onla siliyorum ocağı onunla siliyorum. Canım isterse yıkıyorum çok kirlenirse kaldırıp atıyorumAa öyle bişey mi var, tek kullanımlık mı oluyor