• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzdolabı Rafı

albatroza

elbet roza, elbette
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18.548
Puanlar
198
Hanımlar buzdolabı raflarına bir şey seriyor musunuz?

Hayır kullanmıyorum bende cevremde de kullanan yok hiç.

Hanımlar buzdolabı raflarına bir şey seriyor musunuz?

Bizim evde taflarda bir şey serili değil. Ama anneannem kağıt havlu örtüyor, buzdolabında bir sıkıntısı yok. Bizim evde salça gibi kavanozları teneke içinde bile olsa buzdolabı poşetinin içine koyup öyle dolaba yerleştirdiğimiz oluyor. Rafları bulaşık makinesinde yıkıyoruz kolayca.

Cevaplar için teşekkürler hanımlar. Kaymayan şeffaf plastik örtüler varmış, kolay silinip kirlenmeyen. Raflar cam olduğu için sürekli silmek çok yorucu oluyor. Bunlar kullanışlı olur mu ki

Eklentiler

• 1000154212.webp
    1000154212.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 26
Cevaplar için teşekkürler hanımlar. Kaymayan şeffaf plastik örtüler varmış, kolay silinip kirlenmeyen. Raflar cam olduğu için sürekli silmek çok yorucu oluyor. Bunlar kullanışlı olur mu ki

Mutfakta kullandığımız mutfak bezleri daha iyi olmaz mı? Plastik bir örtüyü kullanmak bana pek sağlıklı gelmiyor. Şeffaf plastik örtü kullanmak daha pratik olur yıkama derdi olmaz, işiniz bitince çöpe atarsınız.

Ek olarak merak ettim, sürekli neden siliyorsunuz rafları. Yemeklerden, raftakilerden bir şey mi dökülüyor?

Mutfakta kullandığımız mutfak bezleri daha iyi olmaz mı? Plastik bir örtüyü kullanmak bana pek sağlıklı gelmiyor. Şeffaf plastik örtü kullanmak daha pratik olur yıkama derdi olmaz, işiniz bitince çöpe atarsınız.

Ek olarak merak ettim, sürekli neden siliyorsunuz rafları. Yemeklerden, raftakilerden bir şey mi dökülüyor?
Mesela koyarken reçel damlıyor, ya da sakar olduğumdan bir şeyi alırken diğeri dökülüyor falan. Parıl parıl olmuyor🤷🏿‍♀️

Aa öyle bişey mi var, tek kullanımlık mı oluyor
Tek kullanımlık değil aslında bildiğin mikrofiber bez çek koparlı. Halıya dolaba falan bişi döküldüğünde onla siliyorum ocağı onunla siliyorum. Canım isterse yıkıyorum çok kirlenirse kaldırıp atıyorum 😬😂 Şundan. Ucuzcularda var.
images (4).webp

Kullanmıyorum. Annem kullanırdı ama ona da dökülüyor sonuçta dökülen ne anlamı var ki? Ha örtüye dökülmüş ha rafa.
Birşey rafa dökülürse sleepynin gıda temasına uygun olan serisi ile siliyorum kokusu falan kalmıyo

mis gibi cam varken sergiyi napcan tek kullanımlık mendillerle sil geç

Naylon daha pis olur sürekli yıkama ister reçel damlıyor demıssın yapış yapış olur yemek damlasa yağ yayılır naylon sararır .
aman hiç benlik değil bence hiç hijyenikte değil

Buzdolabina nasil birsey damliyor acik bufe gibi ordan mi alip yiyorsun 🥴
Ben birsey alacagimda kabi tezgaha cikarip aliyorum ya da tencereyi
Kahvaltidan donen recelleri de altlarini silip yerlestiriyorum
Yine de bazen iz oluyor bezle siliyorum ya da yuzey temizleme mendilini sudan gecirip sıkıyorum deterjanini sonra rafi siliyorum
Bu plastik ortuleri temizlemek daha zor

Back
X