- 7 Haziran 2017
- 2.919
- 3.295
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Arkadaşlar selam. Memlekete acilen dönmek zorundayım yaklaşık bir hafta.
Gitmeden dolabı temizleyeceğim fakat buzdolabında garip bir koku var. Dolapta hiçbir et ve süt ürünü de yok. Çürümüş bir şey de yok. Koku neden kaynaklanıyor bilmiyorum. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir? Bir de bu dolap nasıl temizlenir hayatımda hiç buzdolabı temizlemedim de..
Önce evli olmam lazım ama daha okuyorumHamile olma ihtimaliniz var mi? Bir keresinde bir tanidigim tum dolabi atip, silmisti yine de koku gitmemisti.
içini güzelce silin önce sirkeli karbonatlı suyla raflarını yıkayın daha sonra çay tabaklarına türk kahvesi koyun 1-2 gün dolapta beklesin dolabın bütün kötü kokusunu çekiyorArkadaşlar selam. Memlekete acilen dönmek zorundayım yaklaşık bir hafta.
Gitmeden dolabı temizleyeceğim fakat buzdolabında garip bir koku var. Dolapta hiçbir et ve süt ürünü de yok. Çürümüş bir şey de yok. Koku neden kaynaklanıyor bilmiyorum. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir? Bir de bu dolap nasıl temizlenir hayatımda hiç buzdolabı temizlemedim de..
Kokunun kaynağını bilmiyorum ama sirke veya karbonatlı su ile temizleyin.Arkadaşlar selam. Memlekete acilen dönmek zorundayım yaklaşık bir hafta.
Yaaa ne kadar hayat kurtaran bi bilgi paylasmissiniz bu benim neden simdiye kadar aklima gelmedi ki:) benim cogusu sigar makineye ne iyi oldu bu bilgiben bulaşık makinesinin üst sepetini çıkarıp cam rafları makineye atıyorum sığdırdığım kadarıyla kapaktaki rafları da atıyorum onlar yıkanırken sığmayanları elimde yıkayıp kurumaya bırakıyorum.
ardından sirkeli karbonatlı su yapıp siliyorum.
dolabınızda koku varsa sirkeyle suyu yarı yarıya karıştırıp 1 gün boyunca dolap bekletin kokuyu alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?