• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
of ben herşeye ragmen bebeğe üzüldüm cok. ne olursa olsun babasından uzak büyümemeli kıyamam ben ona Rabbim herkesin evine huzur versin

Ya kadin gitmis, gittikten sonra kocasi depresyona girmis her gece ruyasinda annesinin oldugunu falan gormus, o yuzden konu sahibi kocasini terapiye falan goturmus🤦‍♀️ o yuzden geri geldiginde mecbur sesini cikaramamis anladigim kadariyla ama o bile bu kadar beklemiyor olabilir
Bence adam ağır drama. Kendi gitseymiş kalsaymış anasının dizinin dibinde. Aile neyse adam odur. Hadi kadınlar yine bu konuda daha esnek ailesinden ayrı bir birey, kişilik ortaya koyabiliyorlar. Ama erkekler evlenince kök aile delisi oluyorlar nedense. İşte bunlar kötü birer tecrübe.

Eveeeet. Konu sahibi barıştı arkadaşlar. Böyle kaçanlar asla şaşmaz. Boşuna dert etti millet
En son konusunda babamın evinde mi yaşayayım hiç klas bir yer değil, kendi ayaklarımın üstünde duramam (memurdu bu arkadaş?) bebeğimin maması bezini babam mi verecek (çocuğun babası var?) gibi şeyler yazmıştı. Bu kadar isim lokasyon vermek ne alaka bir de

Konu da burada, barisacagi belliydi gercekse tabii...

En son konusunda babamın evinde mi yaşayayım hiç klas bir yer değil, kendi ayaklarımın üstünde duramam (memurdu bu arkadaş?) bebeğimin maması bezini babam mi verecek (çocuğun babası var?) gibi şeyler yazmıştı. Bu kadar isim lokasyon vermek ne alaka bir de

Konu da burada, barisacagi belliydi gercekse tabii...

Ya hu yazmayayım yazmayayım dedim de duramadım. Konu gerçek olabilir. Kayınvalidesi evine çöreklenmiş olabilir okey. Ama o evden asla çıkmadı. Millet pasif falan dedi diye çıktım dedi uydurdu da uydurdu. Naparsa yapsın kimseyi ilgilendirmez de ne mana yani.

Ya hu yazmayayım yazmayayım dedim de duramadım. Konu gerçek olabilir. Kayınvalidesi evine çöreklenmiş olabilir okey. Ama o evden asla çıkmadı. Millet pasif falan dedi diye çıktım dedi uydurdu da uydurdu. Naparsa yapsın kimseyi ilgilendirmez de ne mana yani.
e o mesajlaşmaları falan nasıl hayal gücüyle yazabildi ayol baya gercekciydi vay canına

Benim cocuklarim da 3 dil ogrenerek buyuyorlar. Siniflari da cok international. Bazi cocuklara 3 dil agir gelir sadece tek dilli sinifa gecirir ogretmenleri. Cocuklar zorlanabilir bu olagan bir durum.
Konu sahibinin konusuna gelecek olarak da hakli bir endisesi var. Evde bu koca kisisinin anasi bu cocuga bakarsa kurtce ogretecektir ve bu kadin nobet sistemi calisiyor. Bir noktadan sonra cocukla baginin kopacagindan ve anlasamayacagindan korkuyor olabilir.
Mesela ben almanca bilmiyorum o yuzden benim cocuklarim ingilizce almanca karisik bir sinifa gidiyorlar en azindan ingilizce anlasabilelim diye dusundugumden
En yakın arkadaslarım kürt hatta özel hayatımda da var hepside statü sahibi insanlar Türkçe’yi de güzel konusuyorlar ekstra dilleri de var. Bende egitim hayatım boyunca ingilizce sectim hazırlıkta da almanca yerine ingilizce sectim. Ardından ispanyolca ögrendim. Amaa kürtce konusan babanneyle büyümek bide bebeklikten büyük sorun. Böyle biriyle tanısmıstım Türkçe mümkün değil kendiside söyledi bana buradan cıkmam (urfada) mümkün degil cıkınca iletisim kuramıyorum kimseyle diye. Resmen sıfır dil bilen adam. Ne bilim yakısıklı falan yok konusamıyoruz o beni anlamıyor ben onu anlamıyorum en basit türkçe kelimelere bu ne diye soruyordu😂😂😂 2 kelimeyi adama 10 saat açıklıyorum.

Bebegi düsününce acıdım bunları çekmeye hakkı yok😂 dil bilimciler demişte…. Dedem ing, anneannem 4 dil, teyzem dilci, kardesim çevirmen. Gelmiş bana cahil cühela diyo hainler 😂

Prenses bella Prenses bella öncelikle senden özür dilerim. Konu sahibine karşı acımasız olduğunu düşünüp bu düşüncemi de belki seni kırarak dile getirdim. Kadının sürekli bir dönüşüm içinde olduğunu ve tutarsizca tavırlarını gördükten sonra sana tamamen hak verdim. Tekrar kusura bakma.

Bence adam ağır drama. Kendi gitseymiş kalsaymış anasının dizinin dibinde. Aile neyse adam odur. Hadi kadınlar yine bu konuda daha esnek ailesinden ayrı bir birey, kişilik ortaya koyabiliyorlar. Ama erkekler evlenince kök aile delisi oluyorlar nedense. İşte bunlar kötü birer tecrübe.
Ya bu adamlar cok merakli karilari gelsin analarina babalarina baksin, bunlar da ortalikta hava atsin anama babama bakiyorum diye. Ayni boku bayramda seyranda da yiyorlar. Kendileri oturur, karilari kole gibi ortalikta artik perisan olue

En yakın arkadaslarım kürt hatta özel hayatımda da var hepside statü sahibi insanlar Türkçe’yi de güzel konusuyorlar ekstra dilleri de var. Bende egitim hayatım boyunca ingilizce sectim hazırlıkta da almanca yerine ingilizce sectim. Ardından ispanyolca ögrendim. Amaa kürtce konusan babanneyle büyümek bide bebeklikten büyük sorun. Böyle biriyle tanısmıstım Türkçe mümkün değil kendiside söyledi bana buradan cıkmam (urfada) mümkün degil cıkınca iletisim kuramıyorum kimseyle diye. Resmen sıfır dil bilen adam. Ne bilim yakısıklı falan yok konusamıyoruz o beni anlamıyor ben onu anlamıyorum en basit türkçe kelimelere bu ne diye soruyordu😂😂😂 2 kelimeyi adama 10 saat açıklıyorum.

Bebegi düsününce acıdım bunları çekmeye hakkı yok😂 dil bilimciler demişte…. Dedem ing, anneannem 4 dil, teyzem dilci, kardesim çevirmen. Gelmiş bana cahil cühela diyo hainler 😂
Ya bizim cocuklarin kreste bir cocuk var. Amerikan vatandasi cocuk. Turkce almanca ingilizcesi var anneannesi de kurtce konusuyormus cocuk iste onu da anliyormus ve cocuk daha 2 yasinda. Bazilarinin yatkinligi var ama bazilarinin bunu cogunluga genelleyemeyiz. Benim hic dil konusunda yetenegim yok almanca ogrenemedim cocuklarimdan da o yuzden cok buyuk beklentim yok dil konusunda😂
Kucuklukten kurtce ogrenseydim garanti baska birsey ogrenemezdim.

Ya bu adamlar cok merakli karilari gelsin analarina babalarina baksin, bunlar da ortalikta hava atsin anama babama bakiyorum diye. Ayni boku bayramda seyranda da yiyorlar. Kendileri oturur, karilari kole gibi ortalikta artik perisan olue
Bu iki yüzlü ataerkil zihniyet benim midemi bulandırıyor. Üstelik bunun zeminini kadınlar döşemiş günümüze. Konu sahibinin kv gibi kadınlar şeyi olmayan erkek gibi geliyor bana. Ben bir gün bile katlanamazdım. 4 ay yaşamak valla iyi sabır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X