- 8 Ağustos 2024
- 489
- 907
- 23
- 27
- Konu Sahibi dilaradiyebirii
Herhalde yarım yamalak okuyup çıkışa gelenlerdensiniz . Ben eşimle olaydan önceki gece konuştum çünkü kadının gideceği kesindi güya. O güne kadar da defalarca kavga ettik gitcek diye tamam dendi bir şekilde kaldı sorun sağlık sorunu olduğu için benim de bir evladım olduğu için bir tarafım hep allah korkusuysa dolsa da koyabildiğim kadar net şekilde tavrımı koymaya çalıştım ama beni sallamadı . Annen bugün gidecek gitmezse ben giderim dedim önce umursamadı sonra söz verdi . Sabahına sen böyle yapmazdın saçmalamayı bırak deyip çıkıp gitti . Burdan da aldığım yorumlarla beraber kafam sabitlendi “ bu adam beni kaybetmekten korkmuyor, bu kaynana bu eve yine gelecek , bu sirkülasyon böyle gidecek “Ben şu kısmı anlamadım hem 4 ay eyvallah edip sonra 24 saatte internet kestirecek kadar fevri bi çıkış nasıl yapabildiniz?
Eşinizin mesajlarıda bomboş full ajitasyon bi tane akıllı mantıklı bi cümlesi yok, dramaya bağlamış. Sizin ilişkiniz böyle midir normalde, bi anda fevrileşen saman alevi gibi parla sön şeklinde mi? Çünkü evde adama konuşuyosun takmıyor sabah aksiyon alıyosun deli divane mesajlar yazıyor, bana çok tutarsız geldi.
Bence evi terk etmeden önce kayınvalide ile de konuşmanız gerekirdi madem gemileri yakacaksınız gözünüzü kararttınız böyle küskün tavırlarlada olmaz bu iş.
Tutarlı ya da tutarsız, o an bu an yürü dedim ve şu an annemlerdeyim.