• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buzdolabı

Arkadaşlar cam tasarımlı siyah buzdolabı kullanan kimse yokmu yorumlarınızı bekliyorum kullanışı tercih etmelimiyiz sizceee

Ben Arçeklik'in olanı alacaktım ama son anda vazgeçtim. Benim ankastre ocağım siyah cam, temizlenmesi oldukça zor, cam yani sonuçta bir de siyah dalga dalga kalıyor. Cam sil ve cam bezi ile siliyorum her akşam. Hee, pişman mısın derseniz değilim, yine olsa yine alırım, sizin düşünceniz nedir bilemem, tüm zorluğuna rağmen temizlerim şıklığı yeter derseniz alın, yok temizliği zor olmasın bıkarım derseniz almayın.

ben arçeklik'in olanı alacaktım ama son anda vazgeçtim. Benim ankastre ocağım siyah cam, temizlenmesi oldukça zor, cam yani sonuçta bir de siyah dalga dalga kalıyor. Cam sil ve cam bezi ile siliyorum her akşam. Hee, pişman mısın derseniz değilim, yine olsa yine alırım, sizin düşünceniz nedir bilemem, tüm zorluğuna rağmen temizlerim şıklığı yeter derseniz alın, yok temizliği zor olmasın bıkarım derseniz almayın.

yorumun için saol cnm bide acaba beyaz cam serisindede aynı zorluk varmısır sence hiç bi bilgin varmı

yorumun için saol cnm bide acaba beyaz cam serisindede aynı zorluk varmısır sence hiç bi bilgin varmı

Beyaz cam için bilgim yok ,şu an ne desem yanlış yönlendirmiş olurum. Siyahtan daha kolaydır diye , tahmin ediyorum. Ama bu sadece tahmin tabi ki, kullanan birileri varsa daha iyi yardımcı olacaktır eminim.

Son düzenleme:
Hayran olduğum bozdolabıdır kendisi kesinlikle siyah cam alacağım diye tutturmuştum senelerdir ama arkadaşım arçeliğin buzdolabını aldı evet hala çok şık tabi ki ama kullanımı hep el izi oluyor en ufacık birşeyde sürekli hergün almak gerekir üzerini eğer silerim hiç sorun olmaz diyorsanız alın derim bende cam gibi gri olanına kaydırdım gönlümü kullanımı nasıl bilmiyorum ama siyahtan daha şık geldi gözüme en azından onda işkence çekeyim dedim :9:

Ben siyah cam kullanıyorum hiçbir şikayetim yok . tuttuğum yerler de eğer elim ıslaksa iz olmuyor mu oluyor ama annemin buzdolabı inox du onda da oluyordu. cam bezim var sadece onun için kullandığım mutfağı toparlarken buzdolabında elimin değdiği yerleri de o bezle geçiyorum hiç bişey kalmıyor. Temizlemesi rahat yani. Ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.

Ben siyah cam kullanıyorum hiçbir şikayetim yok . tuttuğum yerler de eğer elim ıslaksa iz olmuyor mu oluyor ama annemin buzdolabı inox du onda da oluyordu. cam bezim var sadece onun için kullandığım mutfağı toparlarken buzdolabında elimin değdiği yerleri de o bezle geçiyorum hiç bişey kalmıyor. Temizlemesi rahat yani. Ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.

cnm peki çizilme oluyormu camlarda çizilince sanki hemen belli eder

Benimde bosch un siyah camlı buzdolabını aldım.el lekesi oluyor camsil le siliyorum.aldığımıda hiç pişman olmadım.

Arkadaşlar cam tasarımlı siyah buzdolabı kullanan kimse yokmu yorumlarınızı bekliyorum kullanışı tercih etmelimiyiz sizceee

camlar güzelerde cok cızılıyor bıde her gun sılıcen teyzemın cocogu cok el parmak ızı cok
bole yani

alırsan her gun olmasada ıkı uc gınde bır cam bezıyle sılcen o kadr

valla alabılıyorsan al cok guzel yenı eve cıkıyım bende alıcam :)

Son düzenleme:
Back
X