Iyi geceler bebeğim 6 aylık olmak üzere daha önceden sağmış olduyum süt var 27.08.2017 versem bisey olur mu ? Birde nasıl kaç dk ısıtmalıyım sıcak suda?
Iyi geceler bebeğim 6 aylık olmak üzere daha önceden sağmış olduyum süt var 27.08.2017 versem bisey olur mu ? Birde nasıl kaç dk ısıtmalıyım sıcak suda?
Buzdolabında derken dondurucuda saklanmış sütü demek istedin sanırım . Bir cezveye su koyup sütü benmari usulü ısıtmalısın . 40 derece olmalı . Serçe parmağınla kontrol edebilirsin. 6 aya kadar derin dondurucuda saklanmış sütü kullanabilirsin
6 aya kadar ömrü olur sütün derin dondurucuda. Ama eridikten sonra 24 saatte tüketiniz.
Taze sagmis olsaydiniz 3 gün buz dolabında ömrü olurdu. Derin dondurucudan çıkan, 1 günde tüketilmelidir.. içiniz rahat etmezse vermeyin yine de..
1 yıldan fazla sağdım 3 3 3 kuralını uyguladım hep araştırın dilerseniz 3 ayı geçen sütlerim oldu zıyan olan bence vermeyin veren de var ama tomrisin notları var ona bakın o6 ay dıyor sanırım sütü direkt ısıtmayın ben normal rafa kaldırıp çözülmesini beklerdim sonra biberona aktarıp o şekilde ısıtırdım
Biberonu da sıcak suya oturturdum
Ben aksam dondurucudan cikarip buzdolabinin diger tarafina koydum sabah isittim. Kokusu tadi cok igrencti. Midem bulandi veremedim. Ben mi yanlış yaptim acaba