- Konu Sahibi northernlight
Kayinpederiniz su içmiş ya suyun markası erikli miydi saka su muydu merak ettik onu da. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman anahtarı vermeyeceksinizzaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.
O kadar özel güne saklayıp kıyamıyor, gıdım gıdım yiyor bari doğru muhafaza etsin.Alemsiniz:)
Sizi rahatsız eden dolabı açmış olması olsaydı pahalı özel cikolatami yemiş diye hayiflanmazdiniz, kaldı adam yiyip de pişkinlik etmemiş dolaptan aldım yedim diye haber bile vermiş ortada sorun olacak hiçbir şey göremedim benzaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.
Niye ailenizle yasarken anneniz görmüyormuydu ic camasirinizi?O zaman anahtarı vermeyeceksiniz
Zaten bu anahtar verme işini oldum olası anlayamadım
Düşünsenize gelip iç çamaşırlarımın oldugu cekmeceyi kurcalıyo annem veya kv![]()
Ama o zaman seksi ,dantelli tüllü müllü camasırlarım yoktukiNiye ailenizle yasarken anneniz görmüyormuydu ic camasirinizi?
O da dogru ama kurcalamazlar bence:))Ama o zaman seksi ,dantelli tüllü müllü camasırlarım yoktuki![]()
İşte benim biraz içim fesat galiba,türlü türlü senaryo yazıyorum:))O da dogru ama kurcalamazlar bence:))