buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.
O zaman anahtarı vermeyeceksiniz
Zaten bu anahtar verme işini oldum olası anlayamadım
Düşünsenize gelip iç çamaşırlarımın oldugu cekmeceyi kurcalıyo annem veya kv😰

zaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.
Sizi rahatsız eden dolabı açmış olması olsaydı pahalı özel cikolatami yemiş diye hayiflanmazdiniz, kaldı adam yiyip de pişkinlik etmemiş dolaptan aldım yedim diye haber bile vermiş ortada sorun olacak hiçbir şey göremedim ben

O zaman anahtarı vermeyeceksiniz
Zaten bu anahtar verme işini oldum olası anlayamadım
Düşünsenize gelip iç çamaşırlarımın oldugu cekmeceyi kurcalıyo annem veya kv😰
Niye ailenizle yasarken anneniz görmüyormuydu ic camasirinizi?

Sen 20 25 yıl evlat büyüt,sıkıntısını yaşa sonra bir gün olur da oğlunun evinde canın tatlı ister gelin arkandan konuşur. Bdv ye konu olursun .Yazık ya hiç derdiniz yok anlaşılan. Ne kadar ayıp iki çikolatanın lafının edilmesi... Adam bir gün ölürse bu yazdıkların aklına gelsin inş. Sizin evladınız yok herhalde

Bukadar basit seyleri sorun etmeyin ya hayat bukadar herseye uzulecek kadar uzun degil yesin helali hos olsun cani cektiyse bi paket alin hediye edin nolacak belki o an kansekeri dustu atti agzina yedi olsun ne var ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X