buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi böyle davranmaya devam ederseniz etrafınızda insan kalmaz, yalnız kalırsınız.Anahtar bana göre mahrem bir şey.Ama ilerde evlensem eşimin babası yese afiyet olsun der geçerim.Anahtarı ona vermişim çünkü.Haklı haksız aramak yersiz ama konu sahibi de paylaşmaktan hoşlanmayan insanlardan galiba.
Not: Diyetteyim aylık kaçamak hakkımı da doldurdum birazdan canım çikolata çektiği halde haşlanmış yumurta yiyeceğim.

Bize Almanya’dan babamın iş arkadaşları getirirdi çeşit çeşit .Biz kardeşimle paylaşırdık .O löp diye yerdi hepsini .Ben saklardım kıyamayıp .Sonra benimkileri bulup onları da yerdi :KK70:
Onun gibi olmuş.
Nussknacker ı hatırlıyor musun bayılırdım 😍

Son düzenleme:
Oyy dusunuyorum da esim babamin yedigi cikolataya laf edecek...

Nasil yer yerinden oynar bir bilseniz...

Bahsettiğiniz marka insallah godiva degildir, mopaşta bile bulunan, cocostarla ayni rafta satilan bir sey en nihayetinde.

Cikolata dert degil ama izinsiz evimi karistirmasina bozuldum deseniz bir yere kadar. Oyle pahali böyle özel kiyamadigim cikolatam gitti demek de biraz şey yani ne bileyim...

şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
Susamıştır dolapta su varmı diye bakınca da canı çekmiştr
yemiştir bi çikolatayı da mı sakınıyosun insanlardan gelmişsin burda bunun konusunu acıyon

Benim kayınpederim kesinlikle almaz. Ben de almaz diye kızarım.
Ama ben de oraya gittiğim zaman evin her hangi bir yerinden bırak bir şey almayı sormadan açmam bile.
Yapı meselesi.

Anahtarı verıyorsanız eve gırmesınıde kabullenıyorsunuz demekktır yatak odanıza gırmemısya bende bu buzdolabını celık kasa gıbı dusunenlere anlam veremıyorum ve bırkere olmus bişey yiyecek bosey ıcın buraya konu acmanızda bana tuhaf geldı hepsını yesın nolmus yıyecegın lafı yapılırmı ya kv demı gordum sızde

Vıyh sen gibisi düşman başına

Konunun kapanmasını söyledi ama şansına kimse daha görmedi. Keşke hiç kapanmasa abartida örnek teşkil eden bir post olmuş.
Anlamıyorum ben bu insanları. Bu kadar kötü niyetli olup nasıl yaşamaya devam ediyorlar. Ben oturup ciddi ciddi varoluşumu sorgular sonrada ne gereksiz insanmışım yahu derdim 😏

anahtarı veren sonucuna katlanir. madem bu kadar mahreminize izine vs önem veriyosunuz anahtarin ne isi var??

ben kimseye anahtar falan vermedim. isteyene de gerek yok dedim. esimde ailesinin anahtarı vardi. onu da geri verdirdim.

bu kadar ayrıntılı düşünen biri niye anahtar verir ki??

kaldi ki 5 tane birden görünce özel günler için olduğunu anlamaz ki insan sürekli yeniyo ki cok diye düşünür düz mantık.

Bence böyle bir şeyden rahatsız olmanız abartı. Hep olsa neyse.
Ayrıca bence bu yürütmek degil.
Herkesin görüşü farklı tabi ama annem babam kv kp gibi çok yakınlarım dolabımı açabilirler. Ben de onlarda açarım tabi izinsiz bir şey almam o ayrı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X