buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sebebini merak ettim. Neden?? Ne koyuyorsunuz buzdolaplarınıza da açılması ayıp ya da yanlış oluyor cidden merak ediyorum çevremde de var sizin gibi düşünenler. Benimkinde peynir zeytin mevsim sebzesi meyvesi çocukların ve benim ilaçlarım var. Ne var o dolaplarınızda.
Nusr-et olsa dolabında altından et var dicem ama😂

Hem de nelerden nelerden.. biz iki lokma daha fazla yiyelim diye yeri geldi daha az yediler, sen ye bitir hadi diyerek. Yaradana ölürüm canlarimiz onlar bizim. Sizin bu hareketiniz de beni cok duygulandirdi su an... :KK200:

İyi de normali bu değil mi. Benim yaptığım onların yaptığının yanında ne ki..

Konu sahibinden çok benim üzerime gelmişsiniz ama benim kayınvalidem beğendiği şeyi götürür evine yiyecek harici . O zaman da ana bu ana mı diyeceksiniz. Herkesin aile yaşantısı farklı kendi anneniz babanız gibi kendi yaşantınız gibi değerlendirmeyin .
Senin yaşadıklarınla bu yaşanan arasında bir bağ yok yalnız.

Insallah senin gibi bir cikolatinin hesabini soran gelinim olmaz. Aman aman aman. Yarin senin gelinin, mutfaktan canin isteyip bir elma aldin diye "Annen elma asirmis" diye gelinin senin hakkinda konussa, hosuna gider mi? Yazarken utandim. Bukadar kötü olmayin. Adamcagiz bir de söylemis aldim diye.

Bu kadar cikolata konusu gecince cok canim cekti soyle bademli truf gibi bisey olsa da yesem😥🍫
Kayinpederiniz icin ne desem bilemedim, yani susayip da su almak icin acmis olabilir o sirada da cikolatayi gormustur cani istemistir diycem ama bence evinizin yedek anahtari kimsede olmamali,nacizane dusuncem.

Bazı şeylere çok anlamsızca anlamlar yüklenmekte. Ve bence bu düşünceler insanı çok yorar. Ev şekli değiştirmemiş ki. adam bence sadece susadı malum hava sıcaklıkları aldı başını gidiyor. Muhtemelen de Buzdolabına soğuk su var mı diye baktı çikolata gözüne ilişti. Ve yedi. Haaa adamcık bu kadar sorun yaratacağını bilse içi kurusa açmazdı o dolabı. Yani basit düşünmeli ki çevremizdeki insanları da iyi niyetli görebilelim. Adam 15 dk yürümüş o sıcakta oğlunun işi görülsün diye.

Ben genel olarak fikrimi söyledim

çikolatanın lafını etmiyorsanız neden konu başlığı "buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder"
Konunun ilk mesajı da başlık da direkt özel çikolatanın(!) yenmesiydi, sonra asıl dersim o değil denildi ama bence gayet asıl dert kayınaile. Ben utandım konuyu okurken.

Ben böyle şeylerin lafını eden tanıdığımı olmasını istemezdim
O dediğiniz godivadan 1 kutu otel getirmişti bütün ofise dağıttım
Ülker aldı onu artık

Bu arada benim anneanne ve dedem ben evliyken bize bir haftaligina yatiliya gelmislerdi. Rahat yatsin yasli insanlar diye yatak odasini bile teklif ettik ama kabul etmediler, biz disari cikip geri gelince ananem bir esyanin yerini degistirmis oluyordu buraya daha güzel uyuyor diye, esimle sadece birbirimize göz kirpip gülüyorduk onun da huyu bu gibisine. Bana hic batmaz öyle seyler esyanin önemi yok yeterki kalpler kirilmasin bugün varlar yarin yoklar. Allah yokluklarini göstermesin.

Ev karıştırılmamış, ayıp araştırılmamış bunlardan çekinilşyorsa ben anahtarı vermem. Yolculuklarımda komşuma anahtarı veriyorum, kedimin mamasını suyunu koysun diye. Karıştırır mı sanmam ama olsa da yapacak birşeyim yok, kedimin hatrı var diye düşünüyorum. O babanın o evde çikolata kadar hatrı yokmuş yazık. Fesatlık bir durum olsa tamam da adamcağız söylemiş de çikolata yedim diye, biliyor gelini demek. Özelime çok düşkünüm, yalnız kalmayı severim, ama biz böyle yapa yapa evlerde tek başına ölen insanlar çoğalıyor. Biraz gönlü geniş, ruhu geniş olalım ya. Başlık bile aşırdı diye yazılmış. İyi ki gözünüz yok, derdiniz mahremiyet. Kocam babam için bunu dese o lafı yediririm ona . İki tarafın da anne babasına, insan bir kötülük görmediyse ata der, aşırmak hırsız özelliğidir çocuğumun dedesine hırsız demek ne bileyim acı yani. komşuya bile yapılan şeyler onlara çok görülmez. Bu konu beni niye bu kadar etkiledi ya, duyar kastım şimdi.

Ev karıştırılmamış, ayıp araştırılmamış bunlardan çekinilşyorsa ben anahtarı vermem. Yolculuklarımda komşuma anahtarı veriyorum, kedimin mamasını suyunu koysun diye. Karıştırır mı sanmam ama olsa da yapacak birşeyim yok, kedimin hatrı var diye düşünüyorum. O babanın o evde çikolata kadar hatrı yokmuş yazık. Fesatlık bir durum olsa tamam da adamcağız söylemiş de çikolata yedim diye, biliyor gelini demek. Özelime çok düşkünüm, yalnız kalmayı severim, ama biz böyle yapa yapa evlerde tek başına ölen insanlar çoğalıyor. Biraz gönlü geniş, ruhu geniş olalım ya. Başlık bile aşırdı diye yazılmış. İyi ki gözünüz yok, derdiniz mahremiyet. Kocam babam için bunu dese o lafı yediririm ona . İki tarafın da anne babasına, insan bir kötülük görmediyse ata der, aşırmak hırsız özelliğidir çocuğumun dedesine hırsız demek ne bileyim acı yani. komşuya bile yapılan şeyler onlara çok görülmez. Bu konu beni niye bu kadar etkiledi ya, duyar kastım şimdi.
hepimiz o duyarı yaşadık valla. durup durup yazasım geliyor.
ben de adamın oğluna bunu söylemesine takıldım en çok. demek benzer bişeyler olmuş ve adam rahatsız hissetmiş.

hepimiz o duyarı yaşadık valla. durup durup yazasım geliyor.
ben de adamın oğluna bunu söylemesine takıldım en çok. demek benzer bişeyler olmuş ve adam rahatsız hissetmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X