• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzdolabını, Samsung mu, Bosch mu almalıyım ?

littlefairy

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.929
8
641
46
İstanbul
Kızlar benim 5 senelik arçelik buzdolabı tırtladı. ilk önce bosch marka buzdolabı almaya karar verdik
Bosch-KGN57P72-No-Frost-Kombi-Bu_38826_1.jpg
istediğimiz model bu. fiyatı 2300 tl ramazan indiirmli. sonra internette araştırdık samsung tavsiyelerini okuduk. samsung bayisine gittik , elektronik mağazaları dolaştık. bir samsung bayisinde deri desenli klasik model dondurucusu üstte bir model gördük. fiyatı inanılmaz uygundu. 1100 tl. kafamız iyice karıştı. deri desenli oluşu beyaz oluşu acaba dedirtti bize. çünkü evde cadı bir azman var. şimdiki buzdolabımızın heryeri çizik içinde. fiyat uygun ama acabamız var. bocsh marka olan inox, görünüş muhteşem. fikirleriniz neler? kullanan varmı aranızda. kaldım bızdolapsız kafamda karıştı.

bende bi kaç forumda samsung'un buzdolabı konusunda çok iyi olduğunu duymuştum.bi arkadaşım beğendiğin boschun modeline benzeyen inox samsung buzdolabı aldı çok şık duruyor.arkadaşımda çok memnun.inş memnun olacağın bir buzdolabı alırsın.

teşekkürler canım, beyaz eşya işi şans iyi valla,inşallah en kısa zamanda karar veriirm.
dediğin gibi çok memnun olanda var, sevis konusunda şikayet edende .

arkadaşım bende şuanda beyaz eşya alma konusunda kararsızım. buzdolabını samsung almayı düşünüyoruz biz de. nette bende araştırma yaptım ve samsung rt 62 kamt ve rt 62udew çok beğenilmiş.bunlardan kullananlar çok memnun olduklarını yazmışlar. diğer beyazlarımı bosh un ithal olan modellerinden almaya karar verdik. aklınızda bulunsun bosh ya da simens hemen hemen aynı imiş ve bunların ithal olanları daha kaliteliymiş.alacağınız ürünün çelik kaplama olmasına dikkat edin birde. ( içi çelik olmalı ) sharp buzdolaplarına da iyi diyorlar

Ben iki yıldan bu yana fotodaki modeli bosh kullanıyorum.
İç hacmi ,kullanımından gayet memnunum.Ancak ara ara sesler geliyor ,takur tukur ,o seslerin kullanma kılavuzunda normal olduğunu açıklıyor.

canım bence bosch alma. inanılmaz gürültü yapıyor.her zaman değil tabi.buz kırmada mesela.pat küt diye sesler gecenin bi yarısı.annem bi gün bende kaldığında ödü kopmuştu.

bosh kalite olarak daha iyi diye düşünüyorum , çevremde samsung kullanan kimse olmadığı için bir fikrim yok samsung için

Back
X