Buzdolabınızdaki kokular

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Buzdolabınızdaki kokuları gidermenin en iyi yolu bir kaba biraz süt koyup dolabın bir köşesine yerleştirmektir

buzdolabınızın içine kesilmiş yarım elma koyarsanız,bütün kokuları aldığını göreceksiniz

Birde şu Yöntem Var Pastalar Için Aldiğimiz Vanilya Var Ya, Bende Onlardan Bir Paket Açiyorum Ve Buzdolabimda Koku Olmuyor

Hakdar,vanilya paketini acip tabagami döküyorsun?Vanilya kokusunu cok severim.Bugün bir deneyeyim.

ilkdefa duydum gercı koku olmuyor genelde ama olursa ısıme yarar

hayır sadece paketin ağız kısmını açıyorum ve kapak kısmına koyuyorum. Deneyin memnun kalacaksınız eminim .sevgiler

Demlikte kalan çayı süzüp posasını geniş bir tabağa yayarak dolabınıza koyun çok etkili oluyor.
Ben takvimden okumuştum sonuç çok iyi.

Vanilya Kokusunu Bende çok Seviyorum Denicem Akşam Gidince

kızlar ben bı cay tabagına tuz koyuyorum ve sureklı buzdolabımda bulunduruyorum ,nemını alıyor ve kokuyu onluyor,tavsıye ederım, tuz ıyıce nemlenınce degıstıreceksınız,

bu bilgileri öğrendiğim iyi oldu teşekkürler

arkadaşlar buzdolabının kokusunu önlemek için dolap içerisinde çay tabağında bir miktar türk kahvesi bulundurmanız yeterli olucaktır. Ayda 1 değiştirmeniz yeterli...

hanımlar bir de ben buzdolabımı sirke ile siliyorum ,tavsiye ederim,hiç koku olmuyor ve mikroplara sirkenin bire bir olduğunu duydum,

hiç birşeyi açık bırakmamak lazım kokusunu bırakın sağlık yönünden ayrıca ben marketten buzdolabı tableti aldım ve yerleştirdim ve en ufak koku olmuyor:)

bende tarcınla tuzu çay tabagında karıştırıyorum dolaba koyuyorum

Sütten ziyade elma daha mantıklı geldi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…