Buzluga koyabilecegimiz pasta borek corek kurabiye ?

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Bayanlar ani gelen misafir icin dondurucuya hamur isi ikramlardan koymak istiyorum.neler olabilir yardimci olurmusunuz.kokusu lezzeti degismeyen pasta borek corek kurabiye ??

Canım kurabiye kek börek poğaça bunları buzdolabı poşetlerine koy ağızlarını sıkıca kapat. Biri geldiğinde fırında ısıt. Tazecik yumuşacık oluyor. Yeni pişirmiş farkı olmuyor. Yalnız koku olmaması için ağızlarını sıkı kapatmak şart. Aksi takdirde etin butun kokusu siner güzel olmaz.

Evet canim cok dogru haklisin.dondurucuya attigim bu tarz ikramliklarda hep bi dondurucu kokusu oluyo bende bu yuzden koymuyorum.acaba dedim dondurucu icin farkli tarifler olurmu o yuzden bu konuyu actim.bildigin varmi dondurucu icin tarif verebilecegin biseyler

Valla ben bildiğin hamur işlerinin hepsini koyuyorum özel Bi tarif yok. Yani belki ekstra parfe tarzı tatlılar bulundurabilirsin ama o da tüketime hazır olanlardan.

ben poğaça börek koydum tupper kullanıyorum koku falan asla geçmiyor
yalnız pişmiş sarma koydum çıkarınca çözüldü fakat kuru oldu kazık gibi onu nasıl yapıcam bilemediğim ayrdımcı olabilecel var mı
tupper yoksa yogurt kabına veya kilitli buzdolabı poşetlerine koyabilirsin

Canim zeytinyagli dolma pisirmeden sarip attim dondurucuya cikarinca pisiriyorum uzerine limon dilimi koyup cok guzel oluyo kokuda olmuyo favorimdir benim.ama baska ne yapabilirim diye dusundum.senin favori pogacan kurabiyen varmi tarifini verebilecegin

sodalı börek yapıyorum ben genelde cnm yumuşak oluyor onuda netten buluyorum poğaçayı da aynı şekilde netten bulup yaptım hafızamda kalmadıgı için sürekli netten bakıp yapıyorum bir de umut sepeti diye bir kadın var onun tarifleri birebir tutuyor instagramdan takip ediyorum onun mercimek köftesini yaptım on numara oldu o kadını takip edebilirsin ve nefis yemek tarifleri sitesinden bakabilirsin oradan yapıyorum genelde

Nefis yenek tariflerine bende bakiyorum canim.orda elif atalar var her tarifibcok guzel oluyo.ama instagram olmadigi icin o dedigin bayana bakamicam malesef

Nefis yenek tariflerine bende bakiyorum canim.orda elif atalar var her tarifibcok guzel oluyo.ama instagram olmadigi icin o dedigin bayana bakamicam malesef
canım kendi sitesi de var umut sepeti diye oradan bak kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…