- Emoji Skoru
- 144
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi hellotheworld
-
Tek tek yapay zekaya sorun hepsini çünkü bazı gıdalar cozundukten sonra tekrar dondurulmaz. Hava soğuk yumurtaya bir şey olacağını sanmıyorum.Maalesef bilgisizlikle gezmeye gitmeden elektrikleri kesince buzdolabını da kesmişim. Yaklaşık 14 saat elektriksiz kaldı. Buzlukta et köfte ezine peyniri tereyağı çarliston biberi hazır dondurulmuş paketli brokoli vardı.
Altta da yumurtalarhangilerini atmalıyım?
buzlukta dondurmam vardı ma..um marka onu yokladım tamamen erimiş bastırınca ama diğer yiyeceklerde buz kristalleri hala vardı
Yapay zeka hepsine bir şey olmamıştıra getirdi ama verdiği bilgiler tutarsız buradaki deneyime daha çok güveniyorummTek tek yapay zekaya sorun hepsini çünkü bazı gıdalar cozundukten sonra tekrar dondurulmaz. Hava soğuk yumurtaya bir şey olacağını sanmıyorum.
Yapay zeka hepsine bir şey olmamıştıra getirdi ama verdiği bilgiler tutarsız buradaki deneyime daha çok güveniyorumm
Baktım şimdi söyledikleri mantıklı geldi. 14 saatte burada dışarda bıraksam çözülmüyor et:))Yapay zeka hepsine bir şey olmamıştıra getirdi ama verdiği bilgiler tutarsız buradaki deneyime daha çok güveniyorumm
çok teşekkürler benimki böyle yanıtlamıyorduuBaktım şimdi söyledikleri mantıklı geldi. 14 saatte burada dışarda bıraksam çözülmüyor
Elektrik kesilince buzluk kısmını actınız mı hiç,48 saate kadar dayanır bozulmaz eski usul buzluklardan değil sonuçta.çok teşekkürler benimki böyle yanıtlamıyorduu
Etler çiğ ise soğanlı falan kavurarak kıyma yapıp, kuşbaşıları kavurma- haşlama yapıp tekrar dondurabilirsiniz. Ama pişmiş şeyler tekrar atılmaz maalesef. Peynir de tekrar dondurulmaz ama çok mu fazlaydı? Zaten bir süre yenir, börek falan yaparsınız yahut peynirli pizza. Hızlıca tüketin yani bence.Maalesef bilgisizlikle gezmeye gitmeden elektrikleri kesince buzdolabını da kesmişim. Yaklaşık 14 saat elektriksiz kaldı. Buzlukta et köfte ezine peyniri tereyağı çarliston biberi hazır dondurulmuş paketli brokoli vardı.
buzlukta dondurmam vardı ma..um marka onu yokladım tamamen erimiş bastırınca ama diğer yiyeceklerde buz kristalleri hala vardı
Hepsini atardım bazı şeyler ikinci kez dondurulmaya uygun değil hiçbirine güvenmezdimMaalesef bilgisizlikle gezmeye gitmeden elektrikleri kesince buzdolabını da kesmişim. Yaklaşık 14 saat elektriksiz kaldı. Buzlukta et köfte ezine peyniri tereyağı çarliston biberi hazır dondurulmuş paketli brokoli vardı.
buzluk bildiğim kadarıyla 10 saate yakın soğukluğunu koruyor,4 saattede dondurulmuş et serin bir ortamda çözülmez eğer hala sertlikleri bozulmamışsa bişey olmaz,dondurma çabuk erir zaten.Maalesef bilgisizlikle gezmeye gitmeden elektrikleri kesince buzdolabını da kesmişim. Yaklaşık 14 saat elektriksiz kaldı. Buzlukta et köfte ezine peyniri tereyağı çarliston biberi hazır dondurulmuş paketli brokoli vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?