Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilimleyerek kördüm dolaba onun zararı olur mu yıkadım bir deYarın pişir.ağırlaşır sonra.
Kendi kendine dışarda çözüldü bir şey yapmadım daha önce bekletip kullandım 1 gün ama şimdi dilimleyip yıkadım ondan tesirginimEti buzluktan çıkarıp nerde çözdürdünüz ?
Dışarda sıcak ortamda çözüldüyse sıkıntı ama buzdolabının alt kısmında çözüldüyse en geç yarın kullanın.
Eğer içinize sinmezse de hemen tencerede kendi suyuyla pişirip kaldırın.
Sanmam dilimlemenin zararı olacağına.hasla koy dolaba.için rahat eder.Dilimleyerek kördüm dolaba onun zararı olur mu yıkadım bir de
Haslayınca tadı gidiyor sanki yarın sabah güveç yapacağım onunla bir tabak ay tarif veriyormuş gibi oldumSanmam dilimlemenin zararı olacağına.hasla koy dolaba.için rahat eder.
Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi hafif pişirirseniz bozulma riskini kaldırırsınızKendi kendine dışarda çözüldü bir şey yapmadım daha önce bekletip kullandım 1 gün ama şimdi dilimleyip yıkadım ondan tesirginim
Şuan evde değilim maalesef acaba bozulur mu ay içime bir kurt düştü çok pimpirikliyimBi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi hafif pişirirseniz bozulma riskini kaldırırsınız![]()
Sabaha kadar bir şey olmaz dolapta.oyle yap madem.Haslayınca tadı gidiyor sanki yarın sabah güveç yapacağım onunla bir tabak ay tarif veriyormuş gibi oldum
Sabah pişirmeden kontrol edin.Şuan evde değilim maalesef acaba bozulur mu ay içime bir kurt düştü çok pimpirikliyim
Çok teşekkür ederimSabaha kadar bir şey olmaz dolapta.oyle yap madem.
Kokuyorsa olmaz dimi inşallah kokmaz hiç bozuk et görmeyen masum köylüSabah pişirmeden kontrol edin.
Artık kısmet :)