Buzmaviiii çeyizleriiiiiii :)

Önceikle topiğin hayırlı olsun canım, çeyizlerin çok güzel, Rabbim huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin

almaya eklemeye devam :) bunlarda yeni aldıklarımmm :)

Eklentiler

• $20.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 131
  • $21.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 153
  • $24.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 155
  • $25.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 157
  • $26.webp
    7 KB · Görüntüleme: 145
  • $28.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 162
  • $29.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 129
  • $358_1_Dervish Sade 650x370.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 148
Merhaba,

Çok güzel bir çeyiz olmuş, aşkla kullanın

Merak ettim de, ilk resimler arasında iki bardak var. Sanırım biri rakı biri su bardağı. Nereden aldığınızı öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

Çay ardaklarımız, rakı baykaklarımız ve kahve fincanlarımız aynı yalnız benim ki platin desenlisi. Güle güle kullanalım harika seçimler

Aaaa nevresim takımımızda aynıymış. Sarev in sanırım modelinin ismi vicenza idi. Fotoğrafta anlaşılmıyor ama nasıl güzel, nasıl zarif öyle değil mi? hayırlu uğurlu olsun canım, harika bir çeyiz olacak inşallah :)

Teşekkkür ederiiimmm :)
Evet biri rakı biri su bardağı ben hisardan almıştım ama koleksiyon diye bir markanın ürünü internette de satılıyor hatta geçen gün 1v1y de indirimde koleksiyon urunlerı vardı ben sana linkini gonderıyorum canımm

AHESTE - KOLEKSİYON

Çay ardaklarımız, rakı baykaklarımız ve kahve fincanlarımız aynı yalnız benim ki platin desenlisi. Güle güle kullanalım harika seçimler

kesinlikle sana katılıyorum çok beğenerek aldım hepsini şimdi sırada koleksiyonun su bardakları ve sarap bardakları var hedefımde :)

evet canım haklısın :) fotoğraf baya yanıltıyor bu modelde çok zarif ve şık duruyor gerçekten özellikle renklerine bayılıyorum :)

kesinlikle sana katılıyorum çok beğenerek aldım hepsini şimdi sırada koleksiyonun su bardakları ve sarap bardakları var hedefımde :)

Geçen gün İstinye Park Boyner, e gittim. Yeni desenlerde çay bardakları çıkartmışlar daha önce görmemiştim, bir de su ve meşrubat bardakları vardı tatlım. Fiyatıda su bardaklarının 6 tanesi 30.00 tl , meşrubat bardaklarının da 6 tanesi 36,00 tl idi. Bildiğin klasik bardaklar ama çok şık duruyorlar, incecik olmalarına rağmen sağlam görünüyorlar ne zevkli olur onlarla birşeyler içmekk :) ben aslında misafir su takımımı koleksiyondan yapmayı düşünüyordum fakat sonradan vazgeçtim. Kadehleri çok güzel fakat biraz pahalı. Kanyonda macrocenterin içinde var hatta arada indirime giriyor yüzde 30 falan ordan alacaktım ama onlarda çok çizik vazgeçtim, indirimleri takip ediyorum :)

Çay bardağı su bardağı ve mesrubat bardağı eksiğim zaten var görünce bende alabilirim :) ben izmirdeyim burda daha biyerde göremedim.Ama fiyatları iyiymiş zaten daha uyguna duzgun bırsey bulmak mumkun degıl :)
bende mısafır su bardagını fılan o fd olan modellerı cok begendım onlardan almak ıstıyorum ama tanesı en ucuz 15e fılan var 12 kısılık almamız lazım dedıgın gıbı cok gelıcek banada eger uygun fıyataa dusmezlerse pasabahce dream alıcam ama ınsallah duserler sunların guzellıgıne bakarmısın :))

Evet kesinlikle mükemmeller :) inşallah nasip olur tatlım :) ama çok çok nadir indirime giriyor koleksiyon ürünleri, tasarım ürünler olduğu için. Bak mesela misafir için 12 su bardağı, 12 su kadehi, 12 adette meşrubat bardağı almak lazım bir de buna uygun bir karaf ve sürahii... Bir de küçük boy kadehleri var koleksiyonun türk kahvesi fincanlarının yanına su koymak için mükkem olurlar :)

hepsi çok güzeller :) valla yeni basladım yazmıssın ama epey bi çok aldıkların hepsi de kibar narin seyler güle güle kullan hosgeldin

kesinlikle super olurlar ve cok zarıfler ben bernardodakı o suslu kadeh takımlarını hıc begenmıyorum zaten :) 12 lı 12lı gruplar alsak epey bı tutar yanı 800u bulur dıye duusnuyorum:)

hepsi çok güzeller :) valla yeni basladım yazmıssın ama epey bi çok aldıkların hepsi de kibar narin seyler güle güle kullan hosgeldin

çok teşekkur ederimmmm hoşbulduk :) hepsını 1-2 ay gıbı bır zaman dılımınde topladım ınsan ceyız alısverısı surecıne gırınce kendını durduramadan almaya devam edıyor :)))

kesinlikle super olurlar ve cok zarıfler ben bernardodakı o suslu kadeh takımlarını hıc begenmıyorum zaten :) 12 lı 12lı gruplar alsak epey bı tutar yanı 800u bulur dıye duusnuyorum:)

Al benden de o kadar tatlım. Hiç ısınamadım onlara. Bir de şu metal tepsili, metal çay bardağı altlığı olan setlere... Nefret ediorum :) 800 ü kesin bulur tatlımmm. Hatta biraz geçebilirde. Ama zaten öyle süslü bi takım alsak aynı paraları bulacak. Ben koleksiyondan çay fincanı, kahve fincanı, esspresso fincanı ve çay bardağı takımı bir de şekerlik aldım 12 kişilik toplamda 1.000 lira verdim ki o zaman esse de indirim vardı yüzde 50 öyle aldım yani :) bir de geçen ay kırmızı altlıkları olan çay bardaklarını 29 tl ye aldım :) karaf aldım bi set daha çay bardağı aldım ... Baya bişiy almışım koleksiyondan .. Taktım ama çol beğeniyorum çünki. Eğer indirim görürsem haber vericem sana tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…