Buzmaviiii çeyizleriiiiiii :)

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
158
Kızlar Merhaba; :)
Çeyiz hazırlamak kadar eğlenceli bişey yok sanırım :) Forumu üye olmadan takip ediyordum bende çeyiz hazırlığındayım paylaştıklarınızı görünce dayanamayıp bende üye oldum :)
Fikir edinmek açısından çok iyi bi platform bizim için :) ben yeni yeni almaya başladım aldıklarımı ekliyorum :) Eki Görüntüle 819296 Eki Görüntüle 819289 Eki Görüntüle 819299 Eki Görüntüle 819307 Eki Görüntüle 819305 Eki Görüntüle 819293 Eki Görüntüle 819265

Son düzenleme:
bende o yemek takımından alıcağım galiba sade ve gösterişli bu kadar olur diye düşünüyorum.:) Aldıkların çok güzel maşallah zevkli biri olduğun aldıklarından belli

bende o yemek takımından alıcağım galiba sade ve gösterişli bu kadar olur diye düşünüyorum.:) Aldıkların çok güzel maşallah zevkli biri olduğun aldıklarından belli

Teşekkür ederiimmm :) Yemek takımını kesinlikle almalısın çok güzel ve kaliteli bende çok beğeniyorum :)

Hepsi çok güzeller, güle güle mutlulukla kullan inşallah.

İnşallahh devamıda gelicek kızlarrr beğenmenize sevindimmmm çok teşekkürler

Son düzenleme:
Maşallah güzel bir çeyiz olacağa benziyor cnm.Rabbim tamamına erdirsin inşaAllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…