• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

byk bir hata yaptm, Allah hayrlsn versin.

insallah hayırlısı olur shiftcancım hakkında..
eskisiyle barışırsın inşallah diyemiyorum çünkü o doğru insan mı şüpheliyim
ama mutlu olmanı gerçekten istiyorum..

olabılır canım ben de eskı sevgılımı cok özluyorum
hem de sureklı özluyorum senın yasadıgın duyguları da yasamıyor degılım

ama kader işte dönmuyorlar yok demekkı kaderımızde

olabılır canım ben de eskı sevgılımı cok özluyorum
hem de sureklı özluyorum senın yasadıgın duyguları da yasamıyor degılım

ama kader işte dönmuyorlar yok demekkı kaderımızde

zaten çok büyük rezillik yaptım ne yazıkki aradım ben. tabi gayet keyifle beni sallamadı bile. neyse sağlık olsun.

yenisini sevmiyo diilim, ama böyle sevgili sevgisi diilmiş. sanırım tutuncak bi dal aradım. :çok üzgünüm: kendine bütün duygularımı açıkladım yani beynime engel olamıyorum dedim. aşarız beraber dedi. tek başıma aşmam lazım dedim. oda çok üzüldü ağlayıp duruyo.ama napıym:çok üzgünüm:

tabi insanın aklı başkasındayken başkasıyla olmayı da istemeyebilir.. bu genelde pek bana olmaz gerçi ama :)
neyse.. bu arada eskisini aramış olduğuna da inanamıyorum, yine egosunu bi güzel yıkayıp yağladı sayende :) neyse bazen içinde kalmasından daha iyidir.. toparlicaksın yakında eminim.. hakikaten öle bi insanla bi ömür geçmezdi ama..

valla aradım hedelikafadulden şaka gibiyim yeminlemirmirmirmir en azından içimde patlicana başka yerimde patlasın dedim topu ona attım benden çıktı. içim çok rahat şu anda. o düşünsüz lan bu kız beni seviyodu madem niye onu tercih etti neyiyanlış yaptım da diye. ki düşünüyo biliyorum. iki arkadaşımla konuşmuş. o çocuk işalla şiftcanı üzer oda yaptığına pşman olur benim onu ne kadar sevdiğimi anlar filan demiş. ay çok karışık da yazmaya üşeniyorum valla:lepi:

ah be kuzum..
olur boyle seyler diyemiyorum ne yazikki
buyuk bi hevesle baslamistin mutlu olmani cok istemistim..
ama kendine zaman vermemistin..
belki biraz zaman versen sular durulsa senin icin farkli olur..
dinlen biraz en guzel bu..

valla büyük bi hevesle başlamıştım şimdi görmeye katlanamıyorum ne yazık ki.
ama verdim zamanımı şimdi artık yalnızım valla iyiyim de. içimde bişey kalmayınca. hani söylemek istediğim bişey de yok. olsa kafamı kemirir ama. hepsini söyledim dibe vurdum şimdi çıkıyorum yavaştan. içini dökmek en iyisi.

yaşadınız bu evre çok doğal.. 4 senelik bir ilişki değil 1 ayda 10 senede bile silinmez hafızadan.. ama duygular değişir zamanla.. tek ilaç sizin için zamandır.. ilişkiyi unutamazsınız çabaladıkça daha çok kazınır hafızanıza.. onun yerine duygularınızı salıverin bir süre.. tatile çıkın.. arkadaşlarınızla güzel zaman geçirin.. kurslara gidin.. şuan duygular taze ilen yeni bir insanın size eskiyi anımsatması ve karşılaştırmalar çok doğal.. ama bilmekte fayda var çivi çiviyi de söker tabi..

eskisini unutmadıysan kafanda bitirmediysen yeni bir ilşkiye başlama güzelim.sonra hem bu yni kişye hem de kendine çok büyük acı çektirirsin.zamana bırak.eskisini unutmaya çalış.belki de bir şeyler bitmiş ama alışkanlıklar tutuklu kalmalar.ruhunu serbest bırak.biri olmazsa bir diğeri olsun diye bir şey yok.biz onlar olmadan da yaşayabiliriz.üzme canını.bir de şunu söylüyüm kimse için üzülmeye değmez.en büyük aşklar bile bir gün bitebiliyor.önemli olan doğru kişi.ilerisini düşünüyorsan daha sağlıklı düşünmeye daha az duygusal düşünmeye çalış.o erkek arkadaşına dönsen de en küçük kavganızda bunu başına kakacaktır.erkekler her zaman bir intikam duygusu taşırlar.önce egosunu tatmin eder sonra da seni daha da çok üzer.üzüyorsa niye kendine işkence çektireceksin ki..

seni benden iyi kimse anlayamaz herhalde
ama giden geri dönmüyo,zaten dönse bile bence bu saatten sonra çok bi anlamı kalmaz
çünkü zaman insanları değiştiriyo
bizim sevdiğimiz o adam bizden sonra çok değişmiş oluyo
o yüzden önümüze bakalım bence
geçmişe baktıkça gözyaşları dinmiyo:(

cnm umarım bir an önce atlatırsın hakkında hayırlısı olsun

Yeni ilişkiye başlamak için biraz acele ettin canım sen..benneyaptımki
Önce kendine zaman vermeliydin..
Şimdi bu yeni adamdan ayrıl desem bilmiyorum yine boşluğa mı düşersin..
Ama kendini dinlemeye ihtiyacın var aslında,bunu görmelisin artık..:teselli:

a.sa.sa.sa.sa.s

bence saygısız laçkalaşmış bir ilişkiyi bitirmekle eniyisini yapmışsın.gerçekten ne kadar seversen sev,ne kadar taparsan tap, yürümezdi,yürümüyor da zaten.bi yerden sonra seviye yerlerde sürünüyorken aynı sorunlar aynı kısır döngüler hiç bitmezdi..
eğer sen kendi içinde bitirme kararı almışsan demekki gerçekten bitmesi gerekmiş o ilişkinin.ama geriye bakıp durman çok büyük bir hata,kendi kendine demen gereken şey;allahın nasip gördüğü yere kadar yaşadık,demekki bundan sonrası böyleymiş demek.eskiyi düşünme,soğukkanlı ol,başlaması gereken yerde başladı,yaşanması gereken yerde yaşandı,bitmesi gereken yerde de bitti.
kendine zaman ayırmadan,iyice külleri dağıtmadan başkasıyla çıkmak ta büyük hata olmuş.bu sana daha da çok koymuştur eminim kendi içinde.ama illaki bir erkek olmak zorunda değil hayatında değilmi?

Back
X