Byle erkek herkesin bana

bnm içinde bitaneydi bitmiş bir ilişkiden sonra konuşucm belki bir daha asla onun gibi birini bulamıycam:1no2:

bir erkekte olmasını istiyceğim herşeye sahipti iyi bir liseye gidiyrdu (lgs yılı kazanmk için kendimi parçaladığım ve puanımn yakınından bile geçmediği lise) şuan iyi bir üversitenin iyi bir bölümnde. Bana matemetiği ve satrancı sevdiren insan ben onun zekasına hayrn olmuştum çok sıcak kanlı olduğunu söylEyemem hatta çoğu zaman takoz bile diyebilirm ama bana hediye verirken söyliycek söz bulamayıp karşımda kıvranışı belkide her sözü yerinde kullanan birinin verdiği histen kat kat daha sevecendi...
sabhları erkenden uyanma alışkanlığı kazandım sayesinde erkenden uyanıp sabh gazete alırken onunla bakalda karşılşmk için yazın saat 8 de kalkmayı alışknlık edinmiştim (o yaz babam çok büyük şaşkınlıklar yaşamıştı)
2005 yılının yazı asla unutmycağım bir yazdı bnm için herkes güneşin batışını seyretmeyi isterken ben doğuşunu seyredip bir an önce sahilde onu görmek istiyordum okumadığım klasik kalmamıştı sırf konuşck kitap konusu olsun diye...
kısacası hayata bakış açımı değiştrdi beni kat kat olgunlştrdı şimdi aklıma gelmeyn bir çok açıdn beni değiştrdi yanında kendimi ezik ve zayf hisetirdi zamanla daha güçlü olmayı öğrendim seçicilk yapmayı öğrendim onun kadar mükkemel birini arıyorum bekliyorum artık...insnlara ondn bahsetmeyi seviyorum resmini göstermeyi (deniz kenarındakini) sonra bak arkadaki deniz kadar mavi gözleri vardı deyip arkama yaslanmayı :):)
ondn sonra hayatıma bir sürü erkek girdi haylada biri var ama asla unutamıycağım ilk aşkım o benim benim için artık bir hayal olsada kendisine ne kadar teşekkür etsem az ondn çok şey öğrendim hala hakkında bir şey duyunca ayağımı yerden kesebiliyor bu hissi bana hisetirdi bnm için önemli...

ee eski sevgilimden(sevgilimydi halla onu bile bilmiyorum ) bahsettim ama ilk aşkımdı ve önmliydi bu yeter

çok romantik herzaman bana gsel sözler şiirler söyleyen biri ve şiirleri bana kendisi yazıo.beraber yemekk yediğimiz zaman zorla kendi elleriyle verir.ben çatalı bıcağı elime aldığımı hatırlamam.kıskanır bu huyu çok hoşuma gider.düşüncelidir kalın giyin der sorar tek tek ne giydin ne yedin die hemde hergün.sağolsun dediklerimide yapar çoğu zaman gitme dediğim yere gitmez.kırmaz beni özellikle yanındayken telefonda kavga edipte yanyana gelince hiçbişey yokmuş gibi davranırız.dert dinler derdini anlatır.benden hiç bişeyini saklamazz.canımm aşkımm biricik askerim çok ösledimm seni

ben eşimi çoooooooooookkkkk dünyalardan çok seviyorum benim bitanem daha küçüktür ama 21 yaşında çok iyidir tatlıdır çok akıllıdır hep güler beni güldürür düşüncelidri eli açıktır evlenmedende böyleydi gene aynı beni benden çok düşünür bi sorunumu biraz fazla kıskanç ama olsun napalım biz böyle çok mutluyuz hiç bi derdimiz sıkıntımız yok ama şidi asker ağustosda geliyo bitdi sayılır onu çok özledim o olmasa ben ne yapardım acaba o benim herşeyim bitanecik çoçitom allah herkesin mutmuluğunu artdırsın amiinnnn

Benim canım sevgilim çok saygılıdır,çok naifitr,beni kendinden ve dünyadaki tüm insanlardan daha fazla düşünür..
hasta olduğumda hiç bana kıyamaz ben ağlıyorsam ağlar benimle güler..sevdiğim herşeyi bilir aileme sonsuz saygılıdır o dünyanın en yakışıklı en kibar en muhteşem sevgilisi kısacası canım benim hayatımın neşesi anlamı...bana küsmeyi bile beceremez canım benim yaaa..

Acik sozludur, lafini hic bir zaman esirgemez, fakiri fukarayi ezmeye calisanin karsisina dag gibi dikilir, cok gozu karadir bitanemin.coksekeriremsu.
Dusuncelidir, beni yalniz birakmak istemez hic bir zaman, canin sIkIliyor mu diye sorar defalarca.Şeniz
Ailelerimizin hatrini sorariz, ben annen baban nasil derim, o anamla babam nasil der.coksekeriremsu
Ona karsi bir hata yapip ozur dilersem, kesinlikle hatami yuzume vurmaz, hic birsey olmamis gibi devam edelim der:teselli:
Her gece "seni seviyorum" diye mesaj atar..coksekeriremsu

Kizip sinirlendigi kalbimi kirdigi zamanlarda, tartismamizdan en fazla 3 dakika gecmeden arar ozur dilerŞeniz
Sana kiyamiyorum der..coksekeriremsu
Boyle bazen dayanamaz, boyle ben konusurken agiz taklitlerimi yapar, cocuk gibi sever, sonra ardindan, "Sen benimsin kizim!" der, bu cok hosuma gidiyor..coksekeriremsu:asigim:

Ahhh ahh birde kavusabilsek sevdigimle..

Son düzenleme:
Herkesin sevgilisi kendisine göre mükemmeldir.Benimkide bana göre mükemmel.

Her erkekte aranan bazı özellikleri vardır mesela.Çok temizdir Cafede peçeteyle silmeden oturduğu yeri asla oturmaz ben lap diye otururm:1shok:

Onun dışında herşeyde temizdir.Giyimi kuşamıyla.Ayakkabıları hiçbir zaman pis olmaz.Kış günlerinde bile çok temizdir.coksekeriremsu

Bana alışveriş yapmayı çok sever.Zevkimi bilir.ay ne bilim herşeyiyle mükemmel benim aşkım

anlayışlı olduğu için
diğer çoğu erkek gibi saçma sapan kıskançlıkları olmadığı, beni sıkmadığı için
çok yoğunken bile bir derdim olduğunda hemen yanımda olduğu için
1.5 yıldır ne kadar uğraşsamda kavga etmemizi engelleyen sabırı ve mantığı için
sadece yeri geldiğinde zaman romantik olduğu için, onun dışında kesinlikle romatik ve ağlak bir insan olmadığı için
bana kendimi bu kadar değerli hissettirdiği için
bana yapışık olmadığı için, kendi sosyal çevresi olduğu için
tuttuğunu koparan biri olduğu için ve bana bu sebeble bana kendimi güvende hissettirdiği için

onu çok seviyorum benn :asigim:

Ne güzel şeyler yazmışsınız valla..

Allah daha çok artırsın sevginizi,mutluluğunuzu inşallah

Ve bana da öyle birini nasip etsin Allah:)))

o herseyım canım askım kocam bıraz ınat olsada o ınadını kırmayı bılırım bazen bır melek gıbı bazen de seytan oluyor bılıyorum aslında benı çok sevdıgını bılıyorum canım kocam benım
seni çok seviyorum

benim kocişim de çok sorumluluklarının bilincindedir.evine ve bana çok bağlıdır.ban çok güvenir.ortak karar almadan bişey yapmaz.sıkılmadan benimle tüm alışveriş boyunca dolaşır(ki ben çok kararsızımdır)çok dürüsttür.hafta sonu bana temizlikte yardımcı olur.ağır işleri hiç bana yaptırtmaz.bidenem o benim.

bana sürekli öpcen galba, bi öp bakayım der yanagını uzatır, yürürken elele tutusuruz ve elini havaya kaldırır bakın benim sevgilim diye gösterir,
beni kavunum diye sever (otura otura kavun gıbı oldum dıye), ama söylerken güzel bişeymiş gibi söyler inanırım :), askere giderken beklıyıp yorulup üzülmiyim diye ayrılalım der :) oyy karpuzum bnmmm oo

benim kociş bi tane yaaaaa ebediyyen ayırmasın bizi Rabbim:asigim:

Ayy ne güzel konu olmuş içim açıldı günlerdir talihsiz hikayelere denk geliyorum Allah kimsenin üzülmesine sebep olacak tecrübeler yaşatmasın yaşattığında ise katlanacak sabrı versin, herşey insanlar için iyi de var kötü de ağlamak da var gülmek de.
Duygu seline kapıldım senağlama

nazar: Ayyy ben anlatamam kocişimiiiiiiiii
Nazar değer aşkitomaaaa:asigim::asigim:

al bendende o kadar ..kocamı yaratn rabbim ehamd olsun..
birde bana eş nasip etmi ş coksekeriremsuya ..daha ne olsun..herkezin huzuru mutluluğu daimi olsun Şeniz

benim sevgilim çok düşüncelidir, titizdir, yardımseverdir, şefkatlidir, evine-ailesine düşkündür, sesini yükseltmez, sert konuşmaz, sevdiğine sahip çıkar, inançlıdır, yol göstericidir, teselli edicidir ve çok çok güzel yemek yapar.. ayy aşkım benim o... :asigim: Şeniz inş bir an önce evleniriz, dua edin kızlar bize..

ayrıca burda okuduğum en güzel konu, herkes şikayet ediyor, yeriyor vs ama burda herkes sevdiğini yüceltiyor, keşke genel tavrımız hep bu olsa, küçük hataları görmezden gelsek, eşlerimizin de insan olduğunu daha çok idrak edebilsek... tebrik ediyorum bu konuyu açan arkadaşımızı a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…