- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Eşinizin mesleği nedir ?
Bylock whatsapp gibi bir program sanırım onun üzerinden haberlesiyorlarmis.
Suçsuzsa tez zamanda bırakırlar inşallah
Eger esiniz kullanmamis ise ya onun uzerine olan bir hattan kullanilmistir ya da esinizin üzerine olan bir internetten biri indirmistir. Burada dusunmeniz gereken 2 sey var:
Esimin uzerine kac hat var kimler kullaniyor?
Bizim wifi sifremizi kim biliyor?
Eger dediginiz gibi sucu yoksa ilk cikarildigi mahkemede serbest birakilir.
Allah yardımcın olsun. Hemen bir avukat tut varsa imkanın. Bugün yada yarın mahkemeye çıkarırlar. Çok zor bir süreç sizi bekliyor. Umarım düşündüğümüz gibi olmaz
Suan zor bi surecin icindesiniz. Sucsuz dahi olsa cikartilmaz cunku ohal devam ediyor.
Suan zor bi surecin icindesiniz. Sucsuz dahi olsa cikartilmaz cunku ohal devam ediyor.
Ilk mahkemeye kadar birakmiyorlar.Benim enistemin ilk mahkemesi icin 9 ay bekledik.9 ay icerde yatti tabi ilk mahkemede biraktilarSuçsuzsa anlaşılır.
Detayları ogrenmeye çalışın, umarım sonuca varirsiniz
Çeşitli denetim kuralları ile bırakılıyor ama işte iddianame nasıl hazırlanacak bilmek lazım ve tabi iyi bir savunma :/
Ilk mahkemeye kadar birakmiyorlar.Benim enistemin ilk mahkemesi icin 9 ay bekledik.9 ay icerde yatti tabi ilk mahkemede biraktilar
Nolur güzel şeyler söyleyin kalbim durucak
Doğrudur ama yaşadığı yere göre değişir mi acaba yoğunluk ?Ilk mahkemeye kadar birakmiyorlar.Benim enistemin ilk mahkemesi icin 9 ay bekledik.9 ay icerde yatti tabi ilk mahkemede biraktilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?