Bylock nedir

Bu surecte ne kadar az kisi duyarsa senin icin o kadar iyi olur. Cunku simdi herkes kendince bi yorum yapar ve senin kafani sisirir. Esiniz ailesine haber vermekle iyi yapmisin.
Bak bylock nedir ben hic bilmiyorum o ne ki diyene kusura bakma ama gulerler bu devirde. Maalesef simdi ilkokula giden cocuk bile bylock un ne oldugunu biliyor.

Bende bilmiyorum ama yaşım 22 bilmiyorum siyasetten hiç anlamam haber izlemeye bile fırsatım olmuyor çoğu zaman bebeğim den ve sağlık sorunlarimdan

Lütfen sakin olun, Of ya sen bylock kullandın diye milleti içeri alıyorlar anlam veremiyorum.. çıkmıyor mu kimin kullandığı kimin kullanmadığı. Cidden şaşılacak şey.
Peki o cemaatle bi bağlantısı hiç var mıydı ve oldu mu? Şu an asıl önemli soru bu. Ama iyice düşünün.

Neyse simdi aklindan kendince senaryolar cozmeyi birak olayi sakinlikle karsilamaya calis. Yani olabiliyor yanlisliklar zaten bir baglantisi yoksa serbest birakilir, ama maalesef esinin bile haberi olmaksizin derin baglantilar icerisinde olan kisiler de varmis bu orgutte.
Sabirla gercekleri ogrwnmeye calis.

Bu süreçte zaman zaman insanlar sırf düşmanlık olsun diye sevmedikleri kişilere iftira atabiliyorlarmış.
Arkadaşların dediği gibi wifi şifrenizle girip indirilmiş olabilir
Telefon 2.el olabilir
Bir avukatla görüşün. Suçsuzsa çok kalmaz çıkar.
Geçmiş olsun.

durum şu bu ıbneler başkası adına sim kart kopyalayıp yapmış olabileceğinden bu konuda alakası olmayan insanlara kalıyor.

Ya bylock haberlerde sosyal medyada duyuyoruz tamam ama ben şahsen sabah sabah gün ağarmadan uykumun arasında, polis baskın yapıp evi darmadağın edip bylock kullanmışsın dese o ne lan derim. Nerden aklına gelecek o şokla. Eşi için söylüyorum.

Eşimin ailesine haber verdim almaya gelicek ler şimdi kendi ailemi aramadim henüz konusucak durumdada değilim zaten
Canım kendi aileni de ara yanına gelsinler. Cok üzüldüm, insaallah sucsuzlugu bir an once kanıtlanır. Süreç nasıl işler bilmiyorum ama tez zamanda kanitlanir insallah.

Suan zor bi surecin icindesiniz. Sucsuz dahi olsa cikartilmaz cunku ohal devam ediyor.
Bu şüpheyle alınan komiser akrabam 1 haftada çıkarıldı, kalan dava sürecini tutuksuz devam ettirdiler.

Konu sahibi sadece sizinle ilgili şekilde indirmişlerse 1 hafta anca kalır kalanı tutuksuz devam eder merak etmeyin. Ellerinde ufacık bi kanıt olmadan öyle uzun süre tutmazlar. Kaç mahkeme gördüler aylardır artık anlıyorlar.

Hiç yok eşim çok dindar biri değil zenginde değiliz öyle bişey olsa borç içinde yuzmeyiz toplantısı olmaz bi yere gitmez işi ilaç fabrikası hide eve gelir arkadaş ortamı desen oda yok

Bizim cemaatle şunla bunla hiç işimiz olmaz yani ne bileyim eşimin görüştüğü insanlar belli ve ailece görüşürüz herkes isinde gücünde imkanı yok böyle bişeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…