• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bym de klm ocuklar:)

Geçenlerde benim oğlumda babasına''of ya ben ne zaman büyüyücem''babası''büyüme oğlum büyüyüp ne yapacaksın'' , ''değişik okullara gidicem ,iş sahibi olucam ,çok para kazanıcam''' bende ''kazandığın paradan bizede verirsin artık ''dedim ki , aldığım cevap tam bir şok oldu '' kusura bakmayın veremem ,siz o zamana ölmüş olursunuz'' :bbo:

Başka bir tane daha yolda yürüyoruz,
''anne yarım güneş niye yok''
''oğlum o ne demek''
''anne yarım ay var da yarım güneş niye yok''

Son düzenleme:
3-4 saat önce işten geldim,kızımıda anaokulundan aldım.Eve gelir gelmez üstünü değiştiriyordum.Bugün üzerinde etek vardı.Birden ' anne, Eren hep benim seksi bacaklarıma bakıyor 'dedi.:1shok: 'Kızım onu nerden çıkardın' dedim.'Eren söyledi, seksi bacaklara bak dedi.Yemek yerken masanın altına eğilip baktı' diyor.5,5 yaşında bunlar yaaaaa.Dumur oldum resmen.Ne diyeceğimide bilemedim.'Seksi ne demek' diye sordum, 'bilmiyorum, yeter artık bu konuyu kapatalım, sakın babamada söyleme' dedi.Valla kızlar sustum kaldım.Ama babasına da çoktan ulaştırdım haberi.sırnaşık şey

:roflol::roflol: krize girdim akşam akşam neler de biliyorlar yaa :roflol:

çok güzeller yaaa :asigim:

aklıma gelmişken. yiğenimin bir olayını daha anlatayım. yazın annesi hastaneye yatmıştı, 15 gün bizde kaldı. gündüz pek çıkartamıyorduk dışarı. o yüzden erkek kardeşim akşam işten gelince gezdiriyordu. bi akşam yine çıktılar. kardeşimin birkaç arkadaşı da yanlarında yürürken, çok güzel bir kadın geçmiş yanlarından. bizimki ne dese beğenirsinizsırnaşık şey aynen yazıyorumjeyyar ''vvuuuuuuuuuuu sexii ve güzel kadııın '' diye bağırmış. kardeşim şok olmuş. yerin dibine girdim sanki dedi. kadın da dönüp vayyy erken başlamışsın sen, bunlar mı öğretti sana demiş:Roflol::Roflol::Roflol:

:roflol::roflol::roflol: çok güldüm yaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

:Roflol::Roflol: bizimki onu da yaptı hatta ödümüzü patlattı. ne var ne yok sürmüş yüzüne sonra çıkaramamış havluyla temizlemeye çalışmış o da olmayınca kafasını suya tutmuş:Roflol: tabi bunu sabahın köründe yapıyor ve ocak ayındayız donmuş tabii:Roflol: bir uyandık ki mosmor olmuş yüzü hem soğuktan hemde bir ton boyadan. yengem uyku sersemi çığlık atmaya başladı nolmuş buna diye:Roflol:

:roflol::roflol::roflol: çok hoş yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:roflol::roflol::roflol:

teyzemin torunu onur 5 yaşında eve geldiği zaman ev hallaç pamuğu gibi atılıyor..allahım ne bitmez tükenmez bir enerji!martta kardeşi olacak...diyoruz ki o sakin akıllı uslu çocuk olacak diye..beyimizin cevaba bak;olsuuun ben ona öğvetirim yavamazlığı...:bbo:

Görümcemin kızı pek fena.Annesi hamileydi ve kayınbabamın yanında "dede annemin pıt...sından bebek çıkacak demiş.:utangac:

benimde kızım 4 yaşında..hihoyyyt geçenlerde çikolata yiyordu... cokacimcoook benim de işim vardı ve kızım yanıma doğru geldi. elinde de çikolata paketi "anne bu senin için" dedi... bende aaa benim kızım annesini de düşünürmüş, annesine de çikolata getirirmiş derken birde baktım ki içi boş!!! :1shok: veee kızım yerlerde... ve dumur eden son cümle hiç gecikmeden kızımdan geldiii " anneeee çok akıllıyım dimi, nasıl şaşırttım senii" şok oldum ama bir o kadar da güldüm... delikafadulden

amcamın torunu var 5 yaşında kız dedesinde kalmış bi gece sabah uyanınca anane dedenin ortasında torunla sohbet ediyolarmış kalkmış ben gideyim demiş içerlere doruu nie kızım yat demişler yok yok ben gideyim çizgi film izliyim babam sabahları hep annemin üstüne çıkar dede belki sende ananemin üstüne çıkarsın ben gideyim demiş amcakızının soraki halini düşünün artık :)) sülalece koptuk baya bi zaman

Benim kazandibi kızım 6 yaşına girdi. Geçenlerde evden çıkıyoruz kızıma "asansörü çağır kızım" dedim. Benimki asansörün karşısına geçip avazı çıktığı kadar "asansöörrrrr, asansööörrrr" diye bağırmaya başladı. "Ne yapıyorsun sen" dedim "asansörü çağır dedin ya çağırıyorum" dedi.
Gülmekten gözümden yaşlar geldi, kızım "neden gülüyorsun çağırıyorum işte" diye hala kendini kurtarmaya çalışıyordu.

arkadaşımın kızı var,
çok cimcime bişey, 5 yaşında henüz...
bize gelmişlerdi yemeğe oturduk,eşim benden bişey istedi o an ve "yavrukuşum"dedi...
anında bundaki tepkide şu oldu,
nee? yavrukuşummoo......................:1shok:
yani çocuk haklı benden yavrukuş evet zor olur,
hala evde eşim bana bunu söyler ve arkadanda onun dediğini.......kaydirigubbakcemile3

Oğlumla gecenlerde recep ivediki izleme gafletinde bulundum Hani sinemalara yaş sınırlaması getirildi, bende arkadaşımdan aldım orjinal dvd sini beraber izleyelim ok dedim. Ay ben o kadar küfürlü olacağını tahmin etmemiştim.:utangac:
Eee artık mecbur başladık izliycez. Filmde bir kaç sahnede resmen soru yağmuruna tuttu beni, bir sahne varki tam delirtti..." anne milli olmak ne demek " "anne genel ev ne demek":tomato: o an anlaşılmaz bir dille ağzımın ucuyla uyduruk bişey söyledim....sonrasına salona gectik... babamların yanındada sormazmı "anne milli olmak ne demekkkkk anlamadım ki ben" hihiii :bbo:
:tomato:

benim halamın oğlu 3.5 yaşında ilk başta recep ivedik1 i islemişti abisiyle
orda nekadar kelime(küfür)varsa öğrenmiş
geçen doktora gitmiş 40 derece ateşle
doktor sulu bezle ateşini düşürmeye çalışıyormuş
aynı anda halamda bi bezle ateşini düşürüyormuşş
bizim efe doktoraa
yaaa sen bi si..tir gitseneeee yaa annem yapıyıooo yhaa
daha ne uğraşıyorsun benleee:1shok:

bizimki çok yaramaz hiperaktifmi diye şüphelenip doktora götrmüş halam
doktor senn adın ne demiş odaa
hane ercep diyo yhaa siittrrgit leenn
diyee aynen yapıp doktora iletmiş doktor dumurrlülülülülülü

şimdi bu halamla eniştemn arasında yatıyor odasında hayatta yatmaz
eniştem bigün kalmış tam oğlluumm demiş
adam artık bıktını kendi yatağnda yatması gerektğini söyleyecekmiş kii
efee hemen atılmışş;
babaa yaa yeter sabaha horladın horladın bi uyutmadın yaaa
git iş yerindemi kalıyorsun nerde kalırsan kal rahatımı bozuyorsun:roflol:

daha çok var aklıma geldikçe yazarımkaydirigubbakcemile3

cok guldum herbirine benimde cok yaramaz bir yegenim var ilk kres gunu artik zapdedemisler annesini yani kizkardesimi aramislar kardesimde annemi aramis anne ben gidemiycem bizim ki kimbilir ne yapti sen git al demis annem gitmis tabi sikayet sikayet bizimki gayet sakin ogretmenine donmus be kadin madem okuldan atiyorsun bari bir karne ver.....................annem ogretmen sok olmus henuz 3,5yasinda kendileri

esimin ortagini 5yasinda bir kizi var babasida biraz kisa bir adam birgun ayla rafa uzanicakken babasi kizim daha boyun kisa demis ayla babasina donup baba sen aynaya bakmiyorsun galiba demis tabi babasi oyle kalmis

annemin teyzesinin torunu var felaket birşey akıllara zarar
4 yaşındadı kızkardeşimle bana asılırdı kaydirigubbakcemile3
güzelim bugün çok tatlısın demeler dudağımızdan öpmeye kalkmalar neler neler kaydirigubbakcemile4
bir gün ona dedimki kutsalcım bak ikimizi birden idare etmen hoş değil birimizi seçmek zorundasın
şöyle durdu bir düşündü ve aynen şöyle söyledi
sen biraz sabret şu adli tatil bitsin onu boşayıp seni alıcam :tomato:
ağzım açık kaldı 4 yaşındaki çocuk adli tatili nerden bilir
ailede avukat falanda yok üstelik nerden öğrendiyse :uhm:

iki ay önce ikinci kızım dünyaya geldi.büyük kızım 4 yaşında.hamileliğim boyunca ona hep kardeşin gelirken sana oyuncak getircek diye oyaladık kıskanmasın kardeşini diye.hastanadeyken çok istediği oyuncakları irem e verdik bak kardeşin bunları sana getirmiş dedikgamyoncuiremsu iremin yorumu anne beni niye kandırıyosunuz kardeşim daha bebek gidip onları alamazki.babam almıştır şimdide kardeşin getirdi diyonuz....:1shok::1shok: meğer aylarca irem bizi kandırmış inanmış gibi davranıp :roflol::roflol::roflol:

çok bilmiş minikler. çok komikler çok da masumlar
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
gülmekten öldüm

annemin kuzeninin 5 yaşında bir oğlu var çok zayıf yemek yemiyo hiç
geçen gün annesi sinirlenmiş bağırmış yeter artık bıktım senden ne biçim çocuksun birşey yediğin yok uğraşamıcam artık seninle demiş
çocukta annesine madem uğraşamıcaktın ne diye doğurdun o zaman benmi dedim sanki allah allahhhh diye söylenmiş bacaksız kaydirigubbakcemile3

Back
X