Gebeliğe Hazırlık C-LIFE kullananlar bakabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Kizlar hayirli aksamlar hayirli ramazanlar oncelikle bu ay rahim filmi ve haziranda asilmaya basliyorum Allahim nasip etsin insAllah tutar cok umutluyum hissediyorum tutcak asla olumsuz dusunmuyorum ama tutmazsa 2 ay kadar dinlenmeye cekilmek istiyorum bu sure C-LIFE kullanmak istiyorum icinizde daha evvel kullanan kullanip sonuc alaniniz oldumu

Canim ben 10 gündür kullaniyorum, benim yumurtlamam yoktu ignelerle bile zor oluyor. adetimin 15.günü yumurtlamayi gördüm. C-lifen etikisi oldugunu düsünüyorum aciksici. Ama cok yeniyim yani daha 10 gün oldu

Canim ben 10 gündür kullaniyorum, benim yumurtlamam yoktu ignelerle bile zor oluyor. adetimin 15.günü yumurtlamayi gördüm. C-lifen etikisi oldugunu düsünüyorum aciksici. Ama cok yeniyim yani daha 10 gün oldu
Hadi insAllah iyi sonuc alirsiniz.Benim yumurtlamamda bir sorun olmuyor ama bebis tutmuyor denemek istiyorum

Benimde planımda bu ay rahim filmi sonrasında aşılama var cnm inşlalah herkese nasip olur . Bu c life macunu bende merak ediyorum ya

Benimde planımda bu ay rahim filmi sonrasında aşılama var cnm inşlalah herkese nasip olur . Bu c life macunu bende merak ediyorum ya
ISe yarar insallah, mutlaka ise yararsa bilgilendiririm sizler. Eger Eylüle kadar dogal yollardan hamile kallamazsam bende asilamaya gececegim

Aynen doktorumla gorustum bu ay adetimden sonra rahim filmi diger ayki adettede asilama yaptircaz diye konuscaz corona sebebiyle 3 aydir bekliyoruz aslinda keske 2 ay clife macun icseydim deeim ama simdi alamam macun rahim filmi cekilcegi ay kullanilmamasi gerekiyormus o yuzden kaldi insAllah inaniyorum ki asilamayla sonuc alcam Allahin izniyle 🤲🙏insAllah gerek kalmaz baska tedaviye.Arkadasimda pkolu 2 ay clife kullanio hamile kaldi dogun yapti

Ben de lekenme yaptı baştan adet oldum diye sevinmiştim vaktınde ama sanırım düzenli kullanmadığım için lekelenmelerim oldu adetim gelmedi

Ben 2 ay kullandim bu 3. Ayim bu hafta sonra ins ise yaradi deyip müjde veririm ☺️vajinal muayenede amh degerim 1 48 olmasına ragmen çikolata kistime ragmen foliküller im yaşıma gore gayet iyi çıkmıştı ilk ay kullandigimda. Bence faydasi oldu

Ben 2 ay kullandim bu 3. Ayim bu hafta sonra ins ise yaradi deyip müjde veririm ☺vajinal muayenede amh degerim 1 48 olmasına ragmen çikolata kistime ragmen foliküller im yaşıma gore gayet iyi çıkmıştı ilk ay kullandigimda. Bence faydasi oldu
InsAllah.Fayda goren cok var cemremde 4 5 kadin var bu macunla hamile kalan.

Ben de kullanıyorum bence yumurtanın gelişimine çok olumlu katkısı var.
Yalnız sivilce yaptı bende. Yüzümde hep iz oldu:(

Rahim filmi çekilirken neden clife kullanılmazmış.zararı neymiş
Rahim filmi cekiminde doktorlarda yumurta buyutme hapi mullandirtmazlar rahim filmi kalitesini etkilemesin diye vucut ilac tesirinde olmasinda diye clifede yumurta buyutme gelistirmede etkili bir macun oldugu icin ben bu ya baslicaktim haziranda asilamam var hazirana kadar 1 ay iciyim dedim ama bu ay rahim filmim var sorun olurmu dedim rahim filmi sonucunuzu etkileyebilir bu ay baslamayin dediler

Canım ben de kutu kutu clife yiyen birisiydim, ilk ay çok güzeldi ama sonraki aylar bende ara kanama yaptı ne zaman adet oldum belirsizleşti yani adet oldum ardından 1 hafta sonra yine adet oldum aralarda da pembe pembe geldi saçma sapan oldu yani dönğüm, sanırım bana aşırı gelmiş, sorduğumda da sadece adet olurken 1 hafta ye dediler ama ben yemekten sıkıldığım için bıraktım yaklaşık 5 ay yedim. 3 aydan sonra 1 ay ara vererek, belki kist temizliyordur belki şu belki bu diyerek yedim ama bana yaramadı. Pco var bende. Ama bir çok kişiye faydalı olmuş yani ben etkisine inanıyorum. Her mesaj attığımda da döndüler ilgilendiler ama bana yaramadı işte..

Kizlar hayirli aksamlar hayirli ramazanlar oncelikle bu ay rahim filmi ve haziranda asilmaya basliyorum Allahim nasip etsin insAllah tutar cok umutluyum hissediyorum tutcak asla olumsuz dusunmuyorum ama tutmazsa 2 ay kadar dinlenmeye cekilmek istiyorum bu sure C-LIFE kullanmak istiyorum icinizde daha evvel kullanan kullanip sonuc alaniniz oldumu
ben kullandım 6 ay sonuc negatıf hatta 3.ayımda rahım fılmı cektırdımyıne yok :(

Rahim filmi cekiminde doktorlarda yumurta buyutme hapi mullandirtmazlar rahim filmi kalitesini etkilemesin diye vucut ilac tesirinde olmasinda diye clifede yumurta buyutme gelistirmede etkili bir macun oldugu icin ben bu ya baslicaktim haziranda asilamam var hazirana kadar 1 ay iciyim dedim ama bu ay rahim filmim var sorun olurmu dedim rahim filmi sonucunuzu etkileyebilir bu ay baslamayin dediler
Rahim filminden sonra aşılamadan önce doğal yolladenemeyi düşünmedin mi

Back
X