Gebeliğe Hazırlık C-LIFE kullananlar bakabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu macunun instgrmda kullanıcı yorumlarını incele en etkili en hızlı pko lular etkisnı gostermıs masallah
🤲👍bende cok olginc bi durm varki senelerdir bekarligimdan beri olan pco kkstlerim gecen ay ultrasyonda ve rahim filmin felan dokturm kist yok kaybolmasi imkansiz ama mucize deei ama tekrar olusabilir dedi suanda kist yok bu ayi bos deniyip bi dahaki ay macunu kullancam suan bethg 7 cikti ama haftaya bakcaz tekrsrdan artma varmi yoksa kimyasalmi diye

🤲👍bende cok olginc bi durm varki senelerdir bekarligimdan beri olan pco kkstlerim gecen ay ultrasyonda ve rahim filmin felan dokturm kist yok kaybolmasi imkansiz ama mucize deei ama tekrar olusabilir dedi suanda kist yok bu ayi bos deniyip bi dahaki ay macunu kullancam suan bethg 7 cikti ama haftaya bakcaz tekrsrdan artma varmi yoksa kimyasalmi diye
Ins bhc hızlıca yükselir beyzacm rabbm şifa etsn

Ben 2 ay kullandim bu 3. Ayim bu hafta sonra ins ise yaradi deyip müjde veririm ☺️vajinal muayenede amh degerim 1 48 olmasına ragmen çikolata kistime ragmen foliküller im yaşıma gore gayet iyi çıkmıştı ilk ay kullandigimda. Bence faydasi oldu
Mrb c life ile mi hamile kaldiniz surecinizden bahseder misiniz canim benim esimin degerleri dusuk

Canım ben de kutu kutu clife yiyen birisiydim, ilk ay çok güzeldi ama sonraki aylar bende ara kanama yaptı ne zaman adet oldum belirsizleşti yani adet oldum ardından 1 hafta sonra yine adet oldum aralarda da pembe pembe geldi saçma sapan oldu yani dönğüm, sanırım bana aşırı gelmiş, sorduğumda da sadece adet olurken 1 hafta ye dediler ama ben yemekten sıkıldığım için bıraktım yaklaşık 5 ay yedim. 3 aydan sonra 1 ay ara vererek, belki kist temizliyordur belki şu belki bu diyerek yedim ama bana yaramadı. Pco var bende. Ama bir çok kişiye faydalı olmuş yani ben etkisine inanıyorum. Her mesaj attığımda da döndüler ilgilendiler ama bana yaramadı işte..
Clife ile mi hamile kaldiniz acaba ?surecinizden bahseder misinz rica etsem

Mrb c life ile mi hamile kaldiniz surecinizden bahseder misiniz canim benim esimin degerleri dusuk
Hem onu kullandım hem maxijuno vitamin kullandım hangisi vesile oldu bilmiyorum ama oldu cok şükür.. Eşinin değerleri için sanırım bi fayda sağlamaz macunu sonuçta sen yiceksin

Back
X