- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Sizin dışarıdan çok baskı vardı hatırlıyorum. Sürekli bunu düşünür halde görüyorum. Bence önce onlardan ve stresten kurtulsanız çabucak hamile kalacaksınızMerhaba arkadaşlar hamile kalmak için c life macun karışımı aldım, 3 aydır adet olmadım testim negatif dün başladım saba akşam çay kaşığı içiyorum. içip hamile kalan var mı? tadıda çok kötüüü
MaşallahRabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Bende Clife sayesinde anne oldum Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Kızlar hamile kalmaya çalışıyorum uzun süredir Clife araştırıyorum kullanmayı düşünüyorum aranızda kullananlar var mı ? Bilgi verebilir misiniz?
aaaaaaaa nasıl anladınızzzz?m helal olsun kızBu mesajı 10 Ekim 2023 tarihinde paylaşıp altta ikinci üyeliğiniz ile ...
14 Ekim 2023 tarihinde hamile kalmaya çalışmanız takdire şayan.
Böyle uyduruk ürünlerin inandırıcılığı bu kadar işte !
Merhaba bende de pcos var bende bu macunu kullanmayı düşünüyorum bir faydasını gordunuzmuBende dün kullanmaya başladım şifa ve vesile olur inşallah pcos var bende
Bir faydasini gordunuzmu macunun bende almayı dusunuyorumBen de kullanmaya başladım yeni, yürüyüş yapmıs mıydınız
Merhaba c life kullanmissiniz bir faydasını gordunuzmu acaba bende almayı dusunuyorumdaMerhaba arkadaşlar hamile kalmak için c life macun karışımı aldım, 3 aydır adet olmadım testim negatif dün başladım saba akşam çay kaşığı içiyorum. içip hamile kalan var mı? tadıda çok kötüüü
2 ay kullandım bir faydası olmadı malesefBir faydasini gordunuzmu macunun bende almayı dusunuyorum
Hayırlısı kimisi 4 5 ay kullanıp fayda görüyormuş bende pko var doktora gittim 3 kutu kullanıp tekrar gitmeyo düşünüyorum faydası oluyomu diye2 ay kullandım bir faydası olmadı malesef
Faydasını gören illa olmuştur ama tesadüfte olabilir. Onun yerine eczane ürünleri daha iyi olabilir yumurta kalitesi için prowomen kullanıyorum suan ama bakalımHayırlısı kimisi 4 5 ay kullanıp fayda görüyormuş bende pko var doktora gittim 3 kutu kullanıp tekrar gitmeyo düşünüyorum faydası oluyomu diye
O kullandığınız neye iyi geliyorFaydasını gören illa olmuştur ama tesadüfte olabilir. Onun yerine eczane ürünleri daha iyi olabilir yumurta kalitesi için prowomen kullanıyorum suan ama bakalım
Valla ben bir faydasını gördüm diyemem hatta kullandığım ay yumurtam bile yoktu. Bu ay tüp bebeğe başladımMerhaba bende de pcos var bende bu macunu kullanmayı düşünüyorum bir faydasını gordunuzmu
Hadi ya o kadarda güzel yorum vardı cok yoruyor bu hamile kalma çabaları insaniValla ben bir faydasını gördüm diyemem hatta kullandığım ay yumurtam bile yoktu. Bu ay tüp bebeğe başladım
Bende güzel mesajlardan yola çıkarak aldım ama ben sonuç alamadım belki alanlar vardır belki tesadüftür bilemem ama denemedim demiyorum kendime en azındanHadi ya o kadarda güzel yorum vardı cok yoruyor bu hamile kalma çabaları insani
Merhaba, bende de çikolata kisti var bebek istiyorum faydası olur mu sizceBen Clife faydasını görüp hamile kalanlardanim kesinlikle pes etmeden duzenli kullanıma devam edin. Yumurta kaliteme ve kistime faydası oldu çok şükür yavrumu kucağıma aldım
Merhaba c life kullanmissiniz bir faydasını gordunuzmu acaba bende almayı dusunuyor
kesinlikle hayır almayınMerhaba bende de pcos var bende bu macunu kullanmayı düşünüyorum bir faydasını gordunuzmu
hayır arkadaşlar almayın hiçbir faydasını görmedimMerhaba, bende de çikolata kisti var bebek istiyorum faydası olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?