- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
- Konu Sahibi Beklenmedikcevap
-
Ayy Allah razi olsun rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahSenden de razı olsun inşallah şifa olur dua edicem senin icin❤ aslında evet 2 paket olanı daha avantajlı istersen öyle de alabilirsin ama bakarsın sen ilk aydan hamile kalırsın boşuna para verme
Insallah bir sebep ilaclar olur hamile kalirsinAynen canım ilk ay işe yarıyor diye sevinmiştim 2.ay olmayınca doktora gittim zaten adette olamıyorum pcodan dolayı doktora söylemedim kızıyor böyle şeylere kist olmuş dedi bu ay erittik şimdi doktor kontrolünde tedavideyim bakalım hayırlısı bu ay
Aminnn inşallah Allahtan umut kesilmez tabiki bende deneyecek listesi oluşturmuştum macun ise yaramazsa bal tarçın çörek otu o da olmazsa maydanoz süt buharı yapacaktım daha öncede soğan suyu denemiştimAyy Allah razi olsun rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahinsallah ise yarar denemedigim tek kur bu kaldi sanirim
Ayy cok sukur ki hemen olmus gerek kalmamisAminnn inşallah Allahtan umut kesilmez tabiki bende deneyecek listesi oluşturmuştum macun ise yaramazsa bal tarçın çörek otu o da olmazsa maydanoz süt buharı yapacaktım daha öncede soğan suyu denemiştim
Teşekkür ederim inşallah canımInsallah bir sebep ilaclar olur hamile kalirsin
Allah razi olsun insallahTeşekkür ederim inşallah canımRabbim sanada nasip etsin tez vakitte inşallah
Merhabalar yumurtlama gününü ovulasyon test ilemi takip ettiniz nezaman kestiniz macunuBak kasıkta olan içinde 50 tane var ben bundan kullandım 2. Ayımda hamile kaldım adetle birlikte başlayıp yumurtlama görene kadar günde 2 tane ac karnına bol su ile yedim. Diğeri kavanozda o da aynı şekilde sana 2 ay kadar yeter arasındaki tek fark şu, biryere gideceksem kasıkta olani çantamda taşımak kolay oldu ayrıca kasıkta günlük alman gereken miktar belli olduğu için tam dozunda yemiş oldum. Kavanozdakinde miktarı doğru ayarlayıp metal kaşık yerine tahta kaşık kullanman lazım
Merhaba pkoolduğum için o testler bende ise yaramadı bende adetle 15 gün kullanıp bıraktımMerhabalar yumurtlama gününü ovulasyon test ilemi takip ettiniz nezaman kestiniz macunu
Anladım bende almak istiyorum o macunu ama henüz erken 3 ay oldu fazla acele ediyorum galiba Allah hakkımızda hayırlı kapılar açsın isteyen herkese evlat nasip eylesin insallahMerhaba pkoolduğum için o testler bende ise yaramadı bende adetle 15 gün kullanıp bıraktım
Birde bise sormak istiyorum pko nasıl belli oluyor hangi değer fazla veya eksik ise son zamanlarda özellikle benimde yılda bi kac kez düzensiz oluyor adetimMerhaba pkoolduğum için o testler bende ise yaramadı bende adetle 15 gün kullanıp bıraktım
Insallah sende tez zamanda güzelhaberler alirsinAnladım bende almak istiyorum o macunu ama henüz erken 3 ay oldu fazla acele ediyorum galiba Allah hakkımızda hayırlı kapılar açsın isteyen herkese evlat nasip eylesin insallah
Şuan hatırlamıyorum ama kadın doğuma gittiğimde ultrason ve kan tahliliyle öğrendim yumurtaliklarimla çok sayıda kist var pko olduğu ortaya çıktıBirde bise sormak istiyorum pko nasıl belli oluyor hangi değer fazla veya eksik ise son zamanlarda özellikle benimde yılda bi kac kez düzensiz oluyor adetim
Adet olursam hormon testi yapilcak beklemedeyim ultrosan temiz çıkmıştı teşekkür ederim iyi akşamlar allah sağlıkla evlâdinizi kucağınıza almayı nasip etsinŞuan hatırlamıyorum ama kadın doğuma gittiğimde ultrason ve kan tahliliyle öğrendim yumurtaliklarimla çok sayıda kist var pko olduğu ortaya çıktı
Allah razı olsun sana da nasip etsin hayırlısıylaAdet olursam hormon testi yapilcak beklemedeyim ultrosan temiz çıkmıştı teşekkür ederim iyi akşamlar allah sağlıkla evlâdinizi kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?