• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

C life macun nedir

Eklentiler

• Screenshot_20210313-231046_Chrome.webp
    Screenshot_20210313-231046_Chrome.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20210313-231100_Chrome.webp
    Screenshot_20210313-231100_Chrome.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 55
Bak kasıkta olan içinde 50 tane var ben bundan kullandım 2. Ayımda hamile kaldım adetle birlikte başlayıp yumurtlama görene kadar günde 2 tane ac karnına bol su ile yedim. Diğeri kavanozda o da aynı şekilde sana 2 ay kadar yeter arasındaki tek fark şu, biryere gideceksem kasıkta olani çantamda taşımak kolay oldu ayrıca kasıkta günlük alman gereken miktar belli olduğu için tam dozunda yemiş oldum. Kavanozdakinde miktarı doğru ayarlayıp metal kaşık yerine tahta kaşık kullanman lazım

Bak kasıkta olan içinde 50 tane var ben bundan kullandım 2. Ayımda hamile kaldım adetle birlikte başlayıp yumurtlama görene kadar günde 2 tane ac karnına bol su ile yedim. Diğeri kavanozda o da aynı şekilde sana 2 ay kadar yeter arasındaki tek fark şu, biryere gideceksem kasıkta olani çantamda taşımak kolay oldu ayrıca kasıkta günlük alman gereken miktar belli olduğu için tam dozunda yemiş oldum. Kavanozdakinde miktarı doğru ayarlayıp metal kaşık yerine tahta kaşık kullanman lazım
1paket 2ay yeterlimi peki

Bende de pco var 2 ay kullanmıştım adetimi düzene soktu ilk ay 2. Ay olamadım çünkü kist yapmış bana herkese yaradığını sanmıyorum..

1paket 2ay yeterlimi peki
Evet bana yetti pko olduğu için yumurtlamayı bilemiyorum o yüzden adetle başlayıp 15 gün yedim ilk aldığım ay düzenli yiyemedim adetin ilerleyen günlerinde kargo gelmişti. Aslında yumurtlamayı görüp birkaç gün daha kullanıp bırakmak lazım ben çok takmadım açıkçası

Bende de pco var 2 ay kullanmıştım adetimi düzene soktu ilk ay 2. Ay olamadım çünkü kist yapmış bana herkese yaradığını sanmıyorum..
Tabi herkeste aynı etki verecek diye birşey yok genelde kullananlar memnun. Ilk kullandığım ay 8 gün gecikme yaptı bende 2. Ay adet oldum ve çok şükür hamile kaldım

Harikasin Allah razi olsun ♥️
Insallah siparis verip deniycem kasikla olani alim o zaman
25 kullanimlik 1 paket45 euroya
2 paket 60 euroya geliyor o yuzden sormak istemistim 🥰

Tabi herkeste aynı etki verecek diye birşey yok genelde kullananlar memnun. Ilk kullandığım ay 8 gün gecikme yaptı bende 2. Ay adet oldum ve çok şükür hamile kaldım
Evet olumlu okuduğum gibi olumsuz yorumda okudum malesef hayırlısı olsun sizin adınıza

Harikasin Allah razi olsun ♥️
Insallah siparis verip deniycem kasikla olani alim o zaman
25 kullanimlik 1 paket45 euroya
2 paket 60 euroya geliyor o yuzden sormak istemistim 🥰
Senden de razı olsun inşallah şifa olur dua edicem senin icin❤ aslında evet 2 paket olanı daha avantajlı istersen öyle de alabilirsin ama bakarsın sen ilk aydan hamile kalırsın boşuna para verme

Adeti duzene sokmasi cok guzel ben adet olamiyorum cunki ama kist iyi olmamis ya tam yumurta catlamamis demek
Aynen canım ilk ay işe yarıyor diye sevinmiştim 2.ay olmayınca doktora gittim zaten adette olamıyorum pcodan dolayı doktora söylemedim kızıyor böyle şeylere kist olmuş dedi bu ay erittik şimdi doktor kontrolünde tedavideyim bakalım hayırlısı bu ay 🤲

Back
X