- 26 Ekim 2022
- 773
- 297
- 33
- Konu Sahibi Papatyam__321
Evet , hamileyimMerhaba canım testi tekrarladin mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet , hamileyimMerhaba canım testi tekrarladin mı
Maşallah Allah bizede nasip etsin inşallah değerin kaç çıktı keseyi gördün mü sağlıkla gelsin bebiş inşallahEvet , hamileyim![]()
Dün 195 çıktı, yarın adet günüm. Keseyi ancak perşembe cuma görebiliriz diye düşünüyorum ben,2000 ile kese görebiliyoruz dedi doktorumMaşallah Allah bizede nasip etsin inşallah değerin kaç çıktı keseyi gördün mü sağlıkla gelsin bebiş inşallah
insallah bana da nasip olur dua et lütfenDün 195 çıktı, yarın adet günüm. Keseyi ancak perşembe cuma görebiliriz diye düşünüyorum ben,2000 ile kese görebiliyoruz dedi doktorum
Ederiö sizde bana dua edin sağlıklı gebelik olsunSağlıkla kucağına alırsın
insallah bana da nasip olur dua et lütfen
Ederiö sizde bana dua edin sağlıklı gebelik olsun
Allah razı olsunİnşallah sağlıkla ilerler dualarım sizinle![]()
Hayırlısı olsun ama ben hormonları bozduğu hakkında yazı okudum o yüzden sipariş vermekten vazgeçtimgeçen ay sipariş verdim. Polikistik over sendromu olduğu için düzensiz regl oluyorum ve hamilelik düşünüyorum.. çevremde kullanıp hamile kalan vardı. Umarım bende de işe yararBu ay Regl ile başlayacağım. Whatsapp danışma hattı çok yardımcı oldu ben tüm sorularımı bıkmadan yanıtladı.. gelişmeleri haberdar edeceğim
![]()
Merhaba, yaklasık 1 ay önce başladım stresten kaynakli adet olamiyordum 2 ay kadar kullanmaya basladiktan 2 gun sonra adet gordum gecen hafta da 2.adetimi gordum yumurtlama da bozulmustu haliyle simdi bekliyorum yumurtlama anini.. bir yan etkisini gormedim adetim uzun suruyordu bir degisiklik yapmadi,ekstra bir agri da yapmadi.. 3 ay duzenli kullanim uygulayacagim.. gun icerisinde su ve yuruyuru ihmal etmiyorum kist yapmamasi icin..kaşıkta olanı kullaniyorum bu arada daha rahat oluyor kullanimi