• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

C life

Eklentiler

• IMG_8929.webp
    IMG_8929.webp
    112,9 KB · Görüntüleme: 169
  • 70b503eb-caa3-425c-90e7-e8c6400e5110.webp
    70b503eb-caa3-425c-90e7-e8c6400e5110.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 204
geçen ay sipariş verdim. Polikistik over sendromu olduğu için düzensiz regl oluyorum ve hamilelik düşünüyorum.. çevremde kullanıp hamile kalan vardı. Umarım bende de işe yarar 🙏🏻❤️ Bu ay Regl ile başlayacağım. Whatsapp danışma hattı çok yardımcı oldu ben tüm sorularımı bıkmadan yanıtladı.. gelişmeleri haberdar edeceğim 🌸

geçen ay sipariş verdim. Polikistik over sendromu olduğu için düzensiz regl oluyorum ve hamilelik düşünüyorum.. çevremde kullanıp hamile kalan vardı. Umarım bende de işe yarar 🙏🏻❤️ Bu ay Regl ile başlayacağım. Whatsapp danışma hattı çok yardımcı oldu ben tüm sorularımı bıkmadan yanıtladı.. gelişmeleri haberdar edeceğim 🌸
Hayırlısı olsun ama ben hormonları bozduğu hakkında yazı okudum o yüzden sipariş vermekten vazgeçtim

Merhaba, yaklasık 1 ay önce başladım stresten kaynakli adet olamiyordum 2 ay kadar kullanmaya basladiktan 2 gun sonra adet gordum gecen hafta da 2.adetimi gordum yumurtlama da bozulmustu haliyle simdi bekliyorum yumurtlama anini.. bir yan etkisini gormedim adetim uzun suruyordu bir degisiklik yapmadi,ekstra bir agri da yapmadi.. 3 ay duzenli kullanim uygulayacagim.. gun icerisinde su ve yuruyuru ihmal etmiyorum kist yapmamasi icin..kaşıkta olanı kullaniyorum bu arada daha rahat oluyor kullanimi

Back
X