Moda Haberleri C-String..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
En seksi iç çamaşırı olarak bilinen G-string’ler, tahtını C-string’e kaptırdı. Şekli C harfine benzediği için bu isim verilen yeni moda iç çamaşırları, yandan iplerle bağlı değil. Sadece ön tarafa yapıştırılan külot arkadan sabit tellerle de tutturuluyor.

C-string’ler, mayoyla da kullanılabiliyor ve güneşlenirken g-stringler gibi ip izlerine sebep olmuyor. Yeni icat, kıyafetlerden iç çamaşırı görünmesini de engelliyor

Son yıllarda tüm dünyada fırtınalar koparan G-stringlerin pabucu dama atmaya hazırlanan C-stringlerin yan taraflarında ipleri bulunmuyor, bunun yerine kilodun arka kısmına doğru giden hafif teller var.

Giyim firmaları, kadınların günlük yaşamlarında kendileri daha rahat ve özgür hissetmesi için, ellerinden geleni artlarına koymuyor. Buna son örnek de C-string'ler. Son yıllarda tüm dünyada fırtınalar koparan G-stringlerin pabucu dama atmaya hazırlanan C-stringlerin yan taraflarında ipleri bulunmuyor, bunun yerine kilodun arka kısmına doğru giden hafif teller var. C-String ön taraftan tutturulduğunda tellerin bulunduğu arka kısım da arka tarafta sabit kalıyor. C-string'lerin özellikle mayoyla son derece kullanışlı olduğu, gece yatarken giyildiğinde de büyük bir rahatlık sağladığı vurgulanıyor. C-String'lerin yaklaşık 30 dolardan piyasaya sürüldüğü belirtiliyor.

alinti,,,​
ben buna bayildim valla,,,kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
G-stringler için üretülen petlerden ilham almışlar sanırım.Ammaannn yatağın üzerinde unutup yalnışlıkla üzerine oturiyim demeyin!!!!kaydirigubbakcemile3

G-stringler için üretülen petlerden ilham almışlar sanırım.Ammaannn yatağın üzerinde unutup yalnışlıkla üzerine oturiyim demeyin!!!!kaydirigubbakcemile3

heh heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

kucule kucle daha ne kadar olcak bılmem yakında bızım plajlarda yunanıstanın plajlarına doner 10 yıl once strıng mayo gıyen turk kızları yokken sımdı bayagı var

benim fikrime göre cok abes bisiii..giyilemesin madem,daha iyi,daha az dikkat ceker-tatlicadiarzu-

heh heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

kucule kucle daha ne kadar olcak bılmem yakında bızım plajlarda yunanıstanın plajlarına doner 10 yıl once strıng mayo gıyen turk kızları yokken sımdı bayagı var

benim fikrime göre cok abes bisiii..giyilemesin madem,daha iyi,daha az dikkat ceker-tatlicadiarzu-

tesekkur ederim bayanlaryerimseniben

hic giyme daha iyi o ne yaprak kadar biseyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hic giyme daha iyi o ne yaprak kadar biseyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

guzelim burda maksat giyinmek degilki,farkli olmak,,,yoksa giyinmekle alakasi yok,,tesekkur ederim yorumunaa.s.

yakında y stringta çıkar ve moda olur .. bu arada açıklaması yok string kaydirigubbakcemile3

daha neler görücez ....kısa paçalı donlar kısala kısala bu hale geldi..

rahtsz ediicidir bence kızlar :bbo:
kullanmam yani

yakında y stringta çıkar ve moda olur .. bu arada açıklaması yok string kaydirigubbakcemile3

daha neler görücez ....kısa paçalı donlar kısala kısala bu hale geldi..

cok rahatsızdr o yaa

Çok güzelmiş bayıldım ben

rahtsz ediicidir bence kızlar :bbo:
kullanmam yani

tesekkurler kizlara.s.

amaç nekafamçokkarıştı

yavaş yavaş açıyorlar insanı yakında I-string çıkar arka komple açık ön kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…