Moda Haberleri C-String..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görsellikten başka hiçbir fonksiyonu yok yakında haberlerde bunun mağdurları haberini okuruz, hatta firmaya mahkeme bile açan olabilir (anlarsınız) estetik derken niyazi olurlar.

hah ha ha birde üzerinde etek varken bir bekar rüzgarı esse, yada düşüp eteği açılsa yanında babası abisi olsa yada olduki hastalandı sedyeyle taşınıyor hani bunlarıda düşünmek lazım.

yok yok bu sadece görseeeel.

g-string,---c-string; derkene bii sonraki model nası olcak acabaa.)))))))

elis bunlar ne kiz kafamçokkarıştı

toka takar gibi ayol kaydirigubbakcemile3

bi tarafımıza batar ayol:umursamaz:

Boyna kolye olarak kullanılırsa daha tarz olur vallahi bide öyle denemeli

anket yapmak lazım sokakta ne oldugunu bilen kac kisi cıkacak ve yapılan yorumları merak ediyorum acaba nelere benzetir bizim türkler

anket yapmak lazım sokakta ne oldugunu bilen kac kisi cıkacak ve yapılan yorumları merak ediyorum acaba nelere benzetir bizim türkler

ay valla ne guzel olurdu,acayip matrak,,reha muhtara bi mesaj cekeyim bendelikafadulden

valla kimseyi dava etmesin,giymesini bilmiyosa kadin,kim diyo ona eteginin altina giy diye,
kocasina giysin yeter,maksat degisiklik olsun,,,yerimseniben

G-stringler için üretülen petlerden ilham almışlar sanırım.Ammaannn yatağın üzerinde unutup yalnışlıkla üzerine oturiyim demeyin!!!!kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aslında ben denemeyi isterim alsammı acaba bir tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…