• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

C vitamini serum

Ben La Roche'un C vitaminine başladım. Fiyatı biraz tuzluydu o yüzden bir mucize yaratmasını bekliyorum bakalım asdasdasdas Bence sadece geceleri sürün ve gün içinde dışarı çıkarken mutlaka bir güneş kremi kullanın, yoksa hiçbir anlamı kalmıyor. Bu C vitamini bir anda etki vermiyor, düzenli kullanımda faydalarını göreceğimiz bir şey o yüzden biraz sabır :) Luvit'in C vitamini serumunu kullanmıştım daha önce fakat piyasadan kalkmış sanırım tekrar bulamadım ürünü.
Merhaba memnun kaldınız mı la roche tan. Bir de yağlı ciltler kullanabilir mi acaba

Cosrx c13 ve c23 ile Tiam c24 içerik olarak iyiler; fiyatları da ortalama sayılır iyi bir c vitamini serumu için.

La roche posay kullanıyorum güzel bir ürün zaten ben sattığım için ürünlerimi alerjik reaksiyonda olmadım

Selam,
C vitamini serumları gerçekten ciltte ışıltı vermek, mat görünümü azaltmak için en çok önerilen ürünlerden biri. Ama haklısın, ilk kez kullanacaksan başta karışık gelebiliyor çünkü yüzde oranları, formüller falan var.
Yeni başlayacaksan yüzde 10 oranındaki C vitamini (askorbik asit) içeren bir ürünle başlamak iyi olur. Yüzde 15 ve üzeri olanlar daha yoğun olur ama bazı ciltlerde tahrişe ya da kızarıklığa neden olabiliyor, o yüzden direkt yüksek oranla başlamak önerilmiyor.
Ayrıca C vitamini serumlarında içeriğin neyle desteklendiği de önemli. Örneğin ferulik asit ve E vitamini ile birlikte olanlar daha etkili oluyor, hem de oksidasyonu önlüyor. Cam şişede, mümkünse koyu renkli ambalajda olan ürünleri tercih et çünkü C vitamini ışıkla kolay bozulabiliyor.
Sadece nemlendiriciyle birlikte kullanmak gayet yeterli. Sabahları temiz cilde önce serumu sürüp biraz emilmesini bekleyip ardından nemlendirici ve güneş kremiyle devam edebilirsin. Güneş kremi çok önemli çünkü C vitamini cildi ışığa daha hassas hale getirebilir.
Yavaş yavaş başlarsan çok güzel sonuç alabilirsin. Cildin tonu daha eşit görünür, canlılık gelir, biraz sabır ve düzenli kullanım şart. Çok pahalı markalara gerek yok bu arada, uygun fiyatlı ama etkili ürünler de var.

Back
X