CA 125 testi acilll yardımmm

selcanevrenn20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
1.274
1.048
83
33
Kızlar selam
Sabah domtora adetimin 2.günü gittim ve benden bir sürü test aldı.
Ama orada ca 125 diye bi test var...
Bu testi bilen var mı ?
Bu nedir

bu yanlış hatırlamıyorsam yumurtalık kanseriyle alakalı bi testti bende cikolata kisti var bendende isttenmişti 2 sene önce falan
Peki sizin kaç çıkmıştı ?
Bende alttan muayene etti
O aırada kist yok dedi herhangi şekilde
Ama bu değerim 52 çıkmış.
Mırmalde 0-35 arası olması gerekiyormuş

Ay canım çok korktum ya
Sabah alttan muayene etti. Ama kist yok çok güzel tertemiz rahmin de yumurtlarım da çok y dedi.
Ama kist yok demişti
Benim çok defa yapıldı ama çikolata kistinden dolayı ki öyle seninki gibi de değil çok çok yüksek benim değerim gebelikte de yukseliyormus en son 218 çıkmıştı. Bu test kesin kanser demek için yetersizmis bende korkmuştum ama bana en fazla rahim filmi çektir demişlerdi çok yüksek olduğu için. Doktora ne zaman göstereceksin sonuçlarını

Benim çok defa yapıldı ama çikolata kistinden dolayı ki öyle seninki gibi de değil çok çok yüksek benim değerim gebelikte de yukseliyormus en son 218 çıkmıştı. Bu test kesin kanser demek için yetersizmis bende korkmuştum ama bana en fazla rahim filmi çektir demişlerdi çok yüksek olduğu için. Doktora ne zaman göstereceksin sonuçlarını
Canım amh sonucumu bekliyprum
Allah razı olsun senden
Yorumlarınla içimi rahatlattın...
Çok şükür 🙏🏼
Cuma gübü amh testim çıkmış olacak. Ve sonuçları götüreceğim. Sonuçlardan anlar mısın buradan paylaşsam ?
Sadece amh çıkmadı diğerleri çıktı

Canım amh sonucumu bekliyprum
Allah razı olsun senden
Yorumlarınla içimi rahatlattın...
Çok şükür 🙏🏼
Cuma gübü amh testim çıkmış olacak. Ve sonuçları götüreceğim. Sonuçlardan anlar mısın buradan paylaşsam ?
Sadece amh çıkmadı diğerleri çıktı
Yok onlardan anlamam pek canım

Ca125 adetken yüksek çıkar zaten, benim de sınırın üstünde çıktı. Kanser marker ı dedi doktor. Sonra muayene oldum ama bir şey görünmedi, normal dedi doktor. Soğan kürü bitki kürleri yaptıktan sonra sınıra indi. Tekrar kontrol ettirmem lazım fakat koronadan dolayı gidemiyorum doktora.

Back
X