- Konu Sahibi gulguzeliss
kistinizizn cinsi ne acaba . mr çekildimikistten dolayı canım benimde çok yüksek çıkıyor 8,5 cm benımde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kistinizizn cinsi ne acaba . mr çekildimikistten dolayı canım benimde çok yüksek çıkıyor 8,5 cm benımde
bende dermoid kist var. 7 cm ca 19 hep yüksek çıkar. ama 1000 li rakamlar değil . seninde öyledir . kistinin cinsi neder acabasağolun allah şifa versin inşallah. ca 19 değerinde de yükselme oldu mu sizin
çikolata kisti çekildikistinizizn cinsi ne acaba . mr çekildimi
geçmiş olsun , teşşekürlerçikolata kisti çekildi
rica ederim sana da çok geçmişler olsungeçmiş olsun , teşşekürler
Merhaba son durumunuz nedir ? Benim hiçbir şikayetim yokken yaptırdığım testte ca 125 53 çıktı . 1 hafta sonra doktor randevum endişeliyimKasıklarımda ağrı şikayetiyle kadın doğuma gittim. muayenede sağ yumurtalıkta 8cm kist göründü. 3 ay doğum kontrol hapı kullanıp kontrole gelmemi istedi küçüldümü diye bakmak için. Sonra çıkarken de bi kan ver dedi, bende verdim.. Hiç haftaya gel sonuca bakalım falan demedi. 1 hafta oldu baktım ki sonuç çıkmış ve CA125 ile CA19 değerlerim bayağa yüksek görünüyor. Araştırdım ki iyiye işaret değil. Bugün aynı doktora danışmak için gittim randevu yok diye bakmadı sonuca. Başka hastaneden başka bir doktora randevu aldım en erken 1 hafta sonraya. Aklımı kemirip duruyor yani bu değerlerin yüksek çıkması kist yüzünden olabilir mi acaba çok tedirgin oldum gerçekten başına gelen varmı
Merhaba son durumunuz nedir ? Benim hiçbir şikayetim yokken yaptırdığım testte ca 125 53 çıktı . 1 hafta sonra
Canım ne durumdasın şuanMerhaba son durumunuz nedir ? Benim hiçbir şikayetim yokken yaptırdığım testte ca 125 53 çıktı . 1 hafta sonra doktor randevum endişeliyim![]()
Ultrasonum temiz çıktı ama 2. Kez yaptığım ca 125 99 a yükseldi . (Adet dönemi öncesi olduğu için yanıltıcı olabilirmiş. Adet bittikten 4 5 gün sonra yine tahlil yapalım dedi doktorum. Cesaretimi toplayıp bu günlerde gitmem gerekCanım ne durumdasın şuan
Canım kist felan olunca ve adetken de yüksek çıkıyor. DüşmüştürUltrasonum temiz çıktı ama 2. Kez yaptığım ca 125 99 a yükseldi . (Adet dönemi öncesi olduğu için yanıltıcı olabilirmiş. Adet bittikten 4 5 gün sonra yine tahlil yapalım dedi doktorum. Cesaretimi toplayıp bu günlerde gitmem gerek![]()
Ca -125 sonuçlarım;Canım kist felan olunca ve adetken de yüksek çıkıyor. Düşmüştür
Canım adet öncesi ve adet dönemi vücutta olan kist iltihapda etkilermiş. Senin ki düşmesi iyi yükselme olmamış. doktorlar 100 üstünü önemsiyormuş. Beslenmeye Aronyayı ekliyor herkes. Çok faydalı araştırsana Doktora gidince tekrar yaz ne der bakalımCa -125 sonuçlarım;
8 Nisan = 63
16 nisan= 99 (19 nisan da adet oldum)
2 mayıs= 74
Bugün yaptım çok şükür . Artma yok ama normal aralıkta da değil bakalım doktor ne diyecek
kistten dolayı korkulacak bir şey yok. soğan suyu kürünü deneyin kendim de dahil çok olumlu yanıt alan varKasıklarımda ağrı şikayetiyle kadın doğuma gittim. muayenede sağ yumurtalıkta 8cm kist göründü. 3 ay doğum kontrol hapı kullanıp kontrole gelmemi istedi küçüldümü diye bakmak için. Sonra çıkarken de bi kan ver dedi, bende verdim.. Hiç haftaya gel sonuca bakalım falan demedi. 1 hafta oldu baktım ki sonuç çıkmış ve CA125 ile CA19 değerlerim bayağa yüksek görünüyor. Araştırdım ki iyiye işaret değil. Bugün aynı doktora danışmak için gittim randevu yok diye bakmadı sonuca. Başka hastaneden başka bir doktora randevu aldım en erken 1 hafta sonraya. Aklımı kemirip duruyor yani bu değerlerin yüksek çıkması kist yüzünden olabilir mi acaba çok tedirgin oldum gerçekten başına gelen varmı