- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
- Konu Sahibi Cilvelikedicik
.... çabasız?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten sevgili olduğunuza emin misiniz yada çocuğun sevgili olduğunuzdan haberi var mı ? bu nasıl bi lakaytlık ? sizi ciddiye almayan birini sizde ciddiye almayın. yol verin gitsinSelamın aleyküm herkese mağdur olduğum sizlerden akıl istediğim durum ilgisiz çabalamayan erkek arkadaş, sürekli herşeyi yanlış anlayan , odun ,ilgisiz , ayda 1 sefer yada 2 ayda bir sefer buluşmak için çağıran biridir kendileri kavga ettiğiniz zaman asla açıklayıcı bir özür mesajı yada gönlünü alıyım diye mesaj atmaz ufak bir özür dilerim der onuda takmaz yani içinden gelerek demez 2 haftadır kirginim ama normal canım cicim aşkım kullanmadan eskisine göre az şekilde konuşuyorum. Hala bir özür mesajı bekliyorum ama yok bunu ona dile getirdim hiç mi düşünmüyorsun biseyler yazmayı ben ayağına gelmedikçe olmuyor demi enayi benim yazdım bana yazdığı şey kaderin buymuş bide gülerek enayiymis oldu çok seviyorum 2.5 yıllık bir ilişkimiz var ilk zamanlar asla böyle değildi şimdi hiçbirşey umrunda değil hep konuşan bişeyleri yapan taraf benim maddi anlamda da sıkıntılı bir ailede asla hediye istiyorum şunu yapalım diyen biride değilim gittiğimiz yerde de 1 2 seferdir ben ödedim asla sorun yapmam yapmıyorum da park gibi biryerde de oturabiliriz diyorum ama yok 1 ayı geçti daha dün buluşalım dedi bende haftaya buluşalım dedi bugün kafe gibi biryerde iş buldu dershaneye gidiyor part time çalışacak haftaiçi de 1 gün izinli günüymüş. Daha dün aklına geldi buluşmak dedim bundan sonra da buluşamayız bekleme dedi bu kadar ben ne yapmalıyım çokta seviyorum asla karşı koyamıyorum bir şekilde arayı buluyorum bu sefer inat ettim yazmıcam o yazsın diye ama boşuna yapmışım . Ben arayı bulmak için yazdığımda da sen çok iyisin birisin her zaman Beni affediyorsun küstüktensonra aklım başıma geliyor diyor yazsana diyorum ne biliyim diyor Gerçekten çok yoruldum bu durumdan çaba sıfır.
Bu konuyu açmıştım ama hiç akil veren olmadı yardımınıza ihtiyacım var
gerçekten sevgili olduğunuza emin misiniz yada çocuğun sevgili olduğunuzdan haberi var mı ? bu nasıl bi lakaytlık ? sizi ciddiye almayan birini sizde ciddiye almayın. yol verin gitsin
Bitir bence bu ilişkiyi bunun sonu olmaz kendini ağırdan al yazma seni avucunun içinde olduğunu biliyor herseyi senden bekliyor
ilişkinizin vadesi dolmuş gibi görüyor maalesef. her zaman beni affediyorsun diye size kendisi söylemiş. sürekli size yanlış yapıyor sizde onu affediyorsunuz bu yeterince yanlış bir ilişki biçimi. küstüğünüzde çabalamayan bir adam zaten barışmak istemiyordur :/Çok emek verdim zamanında oda öyle ama ilgisi çabası yok şuan beni sevdiğini biliyorum kafam çok karışık
Ona yazma kendi tavrını ortaya katyüz yüze gelince konuş tüm anlatıklarını ona bu ilişki nereye varacak de ve zaten ayrılmak istese devaö edergerçekten seviyorsa kendinr çeki düzen verirAyrılmadan birşey yapamaz mıyım sizce davranış şekli olarak falan
Ceptesin canım geçmiş olsun. Adam açıkça demiş. Sen hep affediyorsun. Neden senin için çaba göstersin ki? Çaba göstermiyor çünkü kaybetme korkusu yok adamın. Hep oradasın hep elinin altındasın. Seni merak bile etmiyor. Cunku sürekli açıklama yapıyorsun sürekli konuşuyorsun. Bu böyle devam edecek. Ta ki sen kendine daha fazla değer verene kadarSelamın aleyküm herkese mağdur olduğum sizlerden akıl istediğim durum ilgisiz çabalamayan erkek arkadaş, sürekli herşeyi yanlış anlayan , odun ,ilgisiz , ayda 1 sefer yada 2 ayda bir sefer buluşmak için çağıran biridir kendileri kavga ettiğiniz zaman asla açıklayıcı bir özür mesajı yada gönlünü alıyım diye mesaj atmaz ufak bir özür dilerim der onuda takmaz yani içinden gelerek demez 2 haftadır kirginim ama normal canım cicim aşkım kullanmadan eskisine göre az şekilde konuşuyorum. Hala bir özür mesajı bekliyorum ama yok bunu ona dile getirdim hiç mi düşünmüyorsun biseyler yazmayı ben ayağına gelmedikçe olmuyor demi enayi benim yazdım bana yazdığı şey kaderin buymuş bide gülerek enayiymis oldu çok seviyorum 2.5 yıllık bir ilişkimiz var ilk zamanlar asla böyle değildi şimdi hiçbirşey umrunda değil hep konuşan bişeyleri yapan taraf benim maddi anlamda da sıkıntılı bir ailede asla hediye istiyorum şunu yapalım diyen biride değilim gittiğimiz yerde de 1 2 seferdir ben ödedim asla sorun yapmam yapmıyorum da park gibi biryerde de oturabiliriz diyorum ama yok 1 ayı geçti daha dün buluşalım dedi bende haftaya buluşalım dedi bugün kafe gibi biryerde iş buldu dershaneye gidiyor part time çalışacak haftaiçi de 1 gün izinli günüymüş. Daha dün aklına geldi buluşmak dedim bundan sonra da buluşamayız bekleme dedi bu kadar ben ne yapmalıyım çokta seviyorum asla karşı koyamıyorum bir şekilde arayı buluyorum bu sefer inat ettim yazmıcam o yazsın diye ama boşuna yapmışım . Ben arayı bulmak için yazdığımda da sen çok iyisin birisin her zaman Beni affediyorsun küstüktensonra aklım başıma geliyor diyor yazsana diyorum ne biliyim diyor Gerçekten çok yoruldum bu durumdan çaba sıfır.
Bu konuyu açmıştım ama hiç akil veren olmadı yardımınıza ihtiyacım var
Seni sevdiğini nereden biliyorsun?Çok emek verdim zamanında oda öyle ama ilgisi çabası yok şuan beni sevdiğini biliyorum kafam çok karışık
Seni sevdiğini nereden biliyorsun?
Yalnız kusura bakma ama bu sen çok iyisin lafı hiç hoşuma gitmiyor. Sanki ayrılmak için şimdiden yol yapıyor. Sorun sende değil bende diyerekBana değer veriyor önemsiyor eminim sevgisinden asla şüphem yok sadece çaba göstermiyor kustugumuzde yazmıyor sonradan yazınca sinirleniyorum gurur yapıyorum yazamadım sen çok iyisin falan filan diyor tek sıkıntı çaba
Bulusmaya ayda 1 cagıran ama kendısı gelmeyen , sen onun tarafından kırıldığında ozur dinlemeyen adam degeri hangi alanda veriyor?Bana değer veriyor önemsiyor eminim sevgisinden asla şüphem yok sadece çaba göstermiyor kustugumuzde yazmıyor sonradan yazınca sinirleniyorum gurur yapıyorum yazamadım sen çok iyisin falan filan diyor tek sıkıntı çaba
İnsan sevdiğine değer verdiğine çaba gösterir. Sorun o. Sorun hiçbir şekilde senin kırılan kalbin için çaba göstermemesi. Umursamamasi. Simdi kötü düşünmemeye çalışıyorsun. Dediklerimizi yapsan 2hafta sürmeden olay çözülecek ama dinlemeyeceksinBana değer veriyor önemsiyor eminim sevgisinden asla şüphem yok sadece çaba göstermiyor kustugumuzde yazmıyor sonradan yazınca sinirleniyorum gurur yapıyorum yazamadım sen çok iyisin falan filan diyor tek sıkıntı çaba
Yalnız kusura bakma ama bu sen çok iyisin lafı hiç hoşuma gitmiyor. Sanki ayrılmak için şimdiden yol yapıyor. Sorun sende değil bende diyerek
Bulusmaya ayda 1 cagıran ama kendısı gelmeyen , sen onun tarafından kırıldığında ozur dinlemeyen adam degeri hangi alanda veriyor?
Deger veren insan cabalar bizde onu diyoruz.Ben verdiği değeri görüyorum ve biliyorum sorun olan yer sadece çaba teşekkür ederim yorumunuz için