- 6 Ağustos 2015
- 85
- 10
- 3
- Konu Sahibi Rhsalhmsire
-
Ben hemsirelik okuyorum ama o malesef okumuyor pasta sanatıyla uğraşıyor. 18 ve 20Yaslar kac canim?
Meslek durumlari vs?
Ben 18 o 20 yaşında. Aile tarafından pek rahat değilim tek çocuğum ve ailenin tek kızıyım ben üstümde fazla baskı var ve bunu o da biliyo. Bazen hiç sorun etmezken arada böyle sorunlar çıkıyo bi öyle bi böyle anlıycağınız. Artık yoruldum ayrılmak istiyorum ama bi yandan onu çok seviyorum benim ondan başka kimsem yok ben sadece ona sığındım her anımda ailemle aram çok iyi değil ona sığınmıştım ama o da böyle yapınca fazlasıya yoruldum
Yaslariniz cok kucuk daha canim ailenin cok fazla bulusmani istememesi normal,okuyormussun derslerinle ilgilenmen birinci onceligin olmali,mezuniyet durumlariniz da denk degil anladigim kadariyla sevgilin okumamis,seni anlamasini bekleyemeyizBen hemsirelik okuyorum ama o malesef okumuyor pasta sanatıyla uğraşıyor. 18 ve 20
Ben 18 o 20 yaşında. Aile tarafından pek rahat değilim tek çocuğum ve ailenin tek kızıyım ben üstümde fazla baskı var ve bunu o da biliyo. Bazen hiç sorun etmezken arada böyle sorunlar çıkıyo bi öyle bi böyle anlıycağınız. Artık yoruldum ayrılmak istiyorum ama bi yandan onu çok seviyorum benim ondan başka kimsem yok ben sadece ona sığındım her anımda ailemle aram çok iyi değil ona sığınmıştım ama o da böyle yapınca fazlasıya yoruldum
Yavrum yaş kaç. Ergenimsi hareketler seziyorumya arkadaşlar niye çabaladığımız halde görülmüyoruz bunu anlayamıyorum. Erkek arkadasım eskiden bana çok yakındı ne biliyim cidden bana aşık olduğunu hissedebiliyodum hiç beni üzmezdi üzmek istemezdi. Ama bu sıralar ben çok çabaladım sendende bişeyler olsun istiyorum diyo. Ben çok rahat bi kız değilim iki haftada bi anca bulusabiliyorum ama bu onu sorun ediyo artık sen istediğinde bende bulusmıycam nasılsa hep sen istediğinde bulusuyoruz diyo. Napıcam bilmiyorum çıkmazın içindeyim ayrılmak istiyorum artık yoruldum bende çabalıyorum ama bu onu görmüyo hep kendi çabalıyo zannediyo ama bi yandan onu çok seviyorum 7 aydır sevgiliyiz napıcam lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?